6 augustus 2020
hoe-ver-kan-ik-nog-fietsen-sparta

Hoe ver kan ik nog fietsen?

De e-bike gebruikers zullen deze vraag zeker herkennen, gegoogled of gesteld hebben aan de fietsspecialisten: 'Hoe ver kan ik nog fietsen?' Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van meerdere factoren en dus vaak moeilijk te beantwoorden.
3 augustus 2020
Bas-Tweewielers-zoetermeer-Welke-e-bike-past-bij-u

Welke e-bike past bij u?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Zo ook bij de aanschaf van een nieuwe E-bike. Pegasus verkoopt daarom elektrische fietsen die passen bij uw gebruik. Zij leveren E-bikes met maar liefst 5 verschillende motoren.
23 juli 2020
de-voordelen-van-een-e-bike-met-een-middenmotor

De voordelen van een E-bike met een middenmotor

Wat zijn de voor- en nadelen van de middenmotor ten opzichte van andere motoren in e-bikes. In deze video van de ANWB legt fietsenmaker Benn u het uit.
23 juli 2020
belangrijke-informatie-over-e-bike-accus

Belangrijke informatie over E-bike accu’s

Het hart van de E-bike is de accu! Daarom is het belangrijk om alles over het gebruik en onderhoud van de E-bike accu's te weten. In deze video van de ANWB vertelt Fietsenmaker Benn je alles over e-bike accu's.
17 juli 2020
Bas Tweewiealers Zoetermeer handige tips ebike kopen

E-bike kopen, een paar tips

De elektrische fiets heeft heel veel voordelen, maar is ook een dure aankoop. Daarom wil je natuurlijk zorgen dat je een lange tijd tevreden bent met je elektrische fiets. Benn geeft je namens de ANWB een paar tips.
1 juli 2020
welke-fietszadel-past-bij-u

Welke fietszadel past bij u

Hoe lekker uw fiets ook rijdt, als het zadel niet goed zit, beïnvloedt dat direct de kwaliteit en het genot van uw fietstocht. Het is dan ook heel belangrijk dat u de juiste zadel uitkiest. Wij geven een paar tips om u de perfecte match te vinden.
24 juni 2020
fietstips-bij-extreem-warm-weer

Fietstips bij warm weer

Nu de weergoden erg gunstig zijn om op de fiets te stappen en een fijne tocht te maken, is het wel verstandig om extra voorzorgsmaatregelen te treffen in dit artikel geven wij u een aantal fietstips bij extreem warm weer.
11 juni 2020
bas tweewielers zoetermeer Shimano-6100-Motor

Het voordeel van een Shimano STEPS e-bike middenmotor

Fietsen is populairder dan ooit en dit is mede te danken aan de komst van de e-bike. Deze E-bikes maken het namelijk voor elke fietsliefhebber mogelijk om mooie afstanden af te leggen. Een E-bike ondersteunt je tijdens het trappen.
8 juni 2020
ik-wil-een-willex-fietstas

Ik wil een Willex fietstas

Doet u uw boodschappen op de fiets? Hoe vervoert u deze veilig naar huis? Met een Willex fietstas kan je stijlvol boodschappen doen.