19 februari 2021
basil-city-fietsshopper-14-16-liter-zwart

Hip op de fiets met die tas

Kent u het spreekwoord: "De kleren maken de man"? Het betekent dat een goed geklede man het aanzien krijgt dat hij verdient. U kunt nog zo'n mooie fiets hebben, een mooie fietstas of mand zorgt ervoor dat u opvalt!
24 januari 2021
kiest-u-voor-een-rotatiesensor-of-voor-een-trapkrachtsensor

Kiest u voor een rotatiesensor of voor een trapkrachtsensor?

Een zeer belangrijk onderdeel bij de keuze voor een e-bike is de sensor: kiest u voor een rotatiesensor of voor een trapkrachtsensor? In dit blog legt Pegasus Bikes u de verschillen uit tussen deze twee sensoren.
18 januari 2021
hoe-vaak-moet-je-de-fietsketting-smeren

Hoe vaak moet je de fietsketting smeren?

Hoe vaak moet je een fietsketting moet smeren hangt helemaal af van het versnellingssysteem en hoeveel en onder welke omstandigheden je fietst. Nattigheid, straatvuil en heel veel kilometers: hoe meer je fiets te verwerken krijgt, hoe eerder er onderhoud nodig is.
28 december 2020
Vogue_bikes

Nieuw in ons assortiment: Vogue Bike

Vogue Bike staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en gemak. Tegelijk vinden we dat elektrisch fietsen voor iedereen betaalbaar en leuk moet zijn. Nieuwsgierig naar het ruime aanbod van Vogue Bikes e-bikes en e-bakfietsen?
28 december 2020
Fietsverlichting aanzetten

Waar voldoet correcte fietsverlichting aan?

Het is verplicht uw fietsverlichting aan te hebben in het donker én bij slecht zicht overdag. U kunt een boete krijgen als uw verlichting in deze situaties niet in orde is. Een handige cue voor 's avonds is: straatverlichting aan = fietsverlichting aan.
28 december 2020
fietsaccu_veilig_opladen

Zo laadt u uw fietsaccu veilig en slim op

Door uw fietsaccu op de juiste manier op te laden, gaat hij langer mee. Maar hoe doet u dat veilig en slim: uw fietsaccu opladen?
28 december 2020
bas tweewielers Zoetermeer kerst 2020

Fijne Feestdagen

Ondanks dat 2020 voor velen een naar jaar is geweest, willen wij u juist bedanken voor alle support. Dankzij u zijn wij al die tijd door blijven werken. Reden om er even tussenuit te gaan thuis te genieten van onze dierbaren en de feestdagen.
15 december 2020
lockdown openingstijden

Werkplaats geopend op afspraak tijdens lockdown

Helaas moeten wij onze winkel van 15 december tot 19 januari sluiten. Maar we blijven u steunen. Onze werkplaats blijft daarom op afspraak geopend voor reparaties en onderhoud van uw fiets.
10 november 2020
De goede woning e-bikes onderhoud

Bas Tweewielers Zoetermeer gaat samenwerken met De Goede Woning

Leuk nieuws! Wij zijn benaderd door De Goede Woning om hun ‘fietsenpark’ in onderhoud te nemen. Zij hebben 10 elektrische fietsen, die dagelijks gebruikt worden door hun medewerkers.