17 september 2020
is-de-aanschaf-van-een-tweedehands-e-bike-verstandig anwb

Is de aanschaf van een tweedehands e-bike verstandig?

Is de aanschaf van een tweedehands e-bike verstandig? Met de grote opkomst van elektrische fietsen, groeit ook het aanbod van tweedehands e-bikes. Waar moet u op letten en weten om de juiste fiets aan te schaffen.
14 september 2020
header-sparta-smart-ebikes

Wat is een smart e-bike?

Ontdek de fiets van morgen. Een Smart e-bike combineert een slim en strak design met de allernieuwste technologie. Met de Smart e-bike ben je altijd ‘connected’. Met een Smart e-bike fiets je een nieuw tijdperk binnen.
3 september 2020
Pegasus Ravenna EVO 5 CX Detail Schloss AXA Solid Plus Model 2020 bas tweewielers zoetermeer

Een veilige e-bike aanschaffen! Tips waar u op moet letten.

U staat op het punt om een e-bike te kopen. Het is dan heel verstandig om vooraf goed te weten welke punten voor u van belang zijn. In dit blog leest u alle punten waar u op moet letten bij de aanschaf van een veilige elektrische fiets.
17 augustus 2020
hoe-pompt-u-een-fietsband-op

Hoe pompt u een fietsband op?

Het is heel eenvoudig; een fietsband oppompen! Wanneer u het soort fietsventiel kent, weet u ook welke fietspomp u moet gebruiken. Om optimaal te kunnen genieten van een fietstocht en het behoud van uw fietsbanden..
17 augustus 2020
lekke-band-zo-plakt-u-hem

Lekke band! Zo plakt u hem

Een lekke band! Iedereen die fietst krijgt er wel eens mee te maken. Vooral onderweg is het vervelend, maar wel makkelijk te verhelpen, zodat u weer verder kunt fietsen. Wilt u weten hoe u op een gemakkelijke wijze uw lekke band plakt?
17 augustus 2020
zo onderhoudt u zelf uw fiets

Zo onderhoudt u zelf uw fiets!

Om uw fiets in topconditie te houden geeft Fietsenmaker Benn van de ANWB u uitleg over het onderhoud dat u zelf aan uw fiets kunt doen. Een fiets onderhouden is erg belangrijk. Zo gaat hij langer mee en komt u niet langs de weg te staan met fietspech.
12 augustus 2020
pegasus blog proefrit e-bike

E-bike kopen? Maak een proefrit!

U staat op het punt om uw E-bike te kopen. U heeft alle reviews en informatie gelezen over uw gekozen elektrische fiets. Toch raden wij u aan om eerst een proefrit te maken op de fiets.
6 augustus 2020
hoe-ver-kan-ik-nog-fietsen-sparta

Hoe ver kan ik nog fietsen?

De e-bike gebruikers zullen deze vraag zeker herkennen, gegoogled of gesteld hebben aan de fietsspecialisten: 'Hoe ver kan ik nog fietsen?' Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van meerdere factoren en dus vaak moeilijk te beantwoorden.
3 augustus 2020
Bas-Tweewielers-zoetermeer-Welke-e-bike-past-bij-u

Welke e-bike past bij u?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Zo ook bij de aanschaf van een nieuwe E-bike. Pegasus verkoopt daarom elektrische fietsen die passen bij uw gebruik. Zij leveren E-bikes met maar liefst 5 verschillende motoren.