Bas Tweewielers Zoetermeer

Het adres voor de echte fietsliefhebber!

Bas Tweewielers Zoetermeer

Ons ruime assortiment bestaat uit topmerken!

Bas Tweewielers Zoetermeer

Wij hebben fietsen voor iedere leeftijd, ook voor de allerkleinste!

Bas Tweewielers Zoetermeer

U bent ook welkom voor onderhoud, reparatie, accessoires en onderdelen

Fiets van de Zaak

Gaat u dagelijks op uw fiets naar het werk? Reist u dan gemiddeld 10 tot 30 kilometer? Dankzij de nieuwe bijtellingsregeling die in 2020 ingaat, is het mogelijk om een fiets van de zaak te krijgen die u ook privé mag gebruiken!

E-bike

Op de fiets naar uw werk gaan is in Nederland heel gewoon. Daarnaast is het goed voor je gezondheid, milieu en portemonnee. Zeker wanneer uw werkgever meebetaalt. Er zijn verschillende mogelijkheden om een (elektrische) fiets van de zaak te rijden. In 2020 is het zelfs aantrekkelijk voor de werkgever om u deze mogelijkheid te bieden. Wij zochten voor u uit wat de mogelijkheden voor u en uw werkgever zijn. Download bijgevoegde Infographic en/of brochure en bekijk uw mogelijkheden.

12 weetjes op een rij

Vanaf 1 januari 2020 versimpelt het kabinet de fiscale regels voor een fiets van de zaak. Hieronder zet Tweewieler de 12 belangrijke weetjes over de nieuwe fiscale regels op een rij.

Drie mogelijkheden

Bijtelling voor het privégebruik van een fiets van de zaak was al mogelijk, maar dit was vanwege de ingewikkelde berekening geen interessante optie. Vanaf 2020 wordt de regeling vereenvoudigd. Net als bij de auto van de zaak gaat vanaf dan een vast bijtellingspercentage van 7% gelden. In deze themabrochure zetten we de (on)mogelijkheden van deze (nieuwe) methode op een rijtje, geven we de voor- en nadelen aan en bovendien benoemen we de eventuele alternatieven.

Bas Collin – Eigenaar en Fietsspecialist

"Ik vind service zo belangrijk. Als ik een spatbordje moet vervangen kijk ik ook even de banden na, stel de fiets weer af en pleeg nog wat onderhoud als dat na overleg akkoord is. Het mooiste compliment is dan dat mensen zeggen dat hun fiets, zelfs na aanschaf, niet zo fijn heeft gereden als nu. Daar doe ik het voor!"

logo bedrijfsfietsen Nederland
FiscFree logo