Bas Tweewielers Zoetermeer

Het adres voor de echte fietsliefhebber!

BIMAS bakfiets

De BIMAS eCargo 3.3 Premium is perfect geschikt als elektrische bakfiets voor het vervoeren van al uw waardevolle ‘lading’. Of het nu gaat om boodschappen, kinderen of huisdieren; met deze bakfiets kunt u ze veilig en comfortabel van punt A naar punt B brengen. Dankzij de stevige frameconstructie met hoogwaardig aluminium achterframe, schijfremmen en het unieke ontwerp, kunt u dit bovendien doen met het nodige gemak en ruimtebesparing. En wat betreft ruimtebesparing? Ja, de eCargo past moeiteloos door de meeste standaarddeuren vanwege zijn breedte van slechts 81 cm. Bovendien is het parkeren van deze bakfiets een fluitje van een cent!

De bak zelf is ontworpen zonder scherpe uitstekende delen zoals schroeven, bouten of draadeinden die kleding kunnen beschadigen of kinderen kunnen verwonden. Om de veiligheid te waarborgen, zijn er tevens veiligheidsgordels in de bak geïnstalleerd. Daarnaast heeft de bakfiets een handige opstap aan de rechterkant, waardoor kinderen gemakkelijk en veilig vanaf de stoep kunnen in- en uitstappen. En als u extra bescherming tegen weer en wind wilt, is er een luifel beschikbaar die eenvoudig op het bestaande frame kan worden gemonteerd.

Wat betreft accessoires zijn er verschillende opties beschikbaar voor de eCARGO-serie, waaronder kussens, een deurenset, ombouwkit naar riemaandrijving en een complete regenhoes.

Met de combinatie van de Shimano Nexus 7 naafversnelling en de krachtige Bafang 250W Max drive middenmotor (met 80 Nm koppel en krachtsensor) kunt u moeiteloos versnellen. De bakfiets is uitgerust met hydraulische schijfremmen volgens de ISO 4210 norm en een dubbele parkeerrem voor extra veiligheid. Wilt u overschakelen naar een duurzamere riemaandrijving? Met de Gates riemomzettingset is dit een eenvoudige klus.

De BIMAS eCargo 3.3 Premium wordt standaard geleverd met een krachtige 17.5Ah accu (630W), en dankzij de externe oplaadconnector hoeft u de batterij niet uit de bakfiets te verwijderen om op te laden. Bij BIMAS staat kwaliteit hoog in het vaandel, en daarom wordt uw nieuwe eCargo 3.3 Premium professioneel gemonteerd en klaar voor gebruik afgeleverd, met een uitstekende service als kers op de taart.

Bas Tweewielers Zoetermeer is officieel dealer van BIMAS.

Bimas bakfiets

Bas Collin – Eigenaar en Fietsspecialist

"Ik vind service zo belangrijk. Als ik een spatbordje moet vervangen kijk ik ook even de banden na, stel de fiets weer af en pleeg nog wat onderhoud als dat na overleg akkoord is. Het mooiste compliment is dan dat mensen zeggen dat hun fiets, zelfs na aanschaf, niet zo fijn heeft gereden als nu. Daar doe ik het voor!"

Alles voor een tevreden klant!

Wij staan voor kwaliteit, niet alleen in de fietsmerken die we verkopen, ook voor de reparaties en onderhoud gebruiken wij de beste producten. Met onze service en vakmanschap willen wij u verblijden en een persoonlijk contact met u opbouwen. Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren, daarom nodigen we u van harte uit om uw mening te delen en een review te schrijven.

Wilt u weten wat anderen van onze service vinden? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze kanten.

Kingpolis fietsverzekering

Kingpolis 7x de beste
logo bedrijfsfietsen Nederland
FiscFree logo
Hellorider
lease a bike logo