Bas Tweewielers Zoetermeer

Het adres voor de echte fietsliefhebber!

Fietsonderdelen

Wanneer een fiets intensief gebruikt wordt, gaan er ook wel eens onderdelen kapot. Voor de doe-het-zelf fietsliefhebber hebben wij een uitgebreid assortiment aan fietsonderdelen. Van verlichting tot slot, pedaal of fietsbel, wij hebben het in huis.

Stadsfiets

Helaas gaan sommige onderdelen van de stadsfiets weleens stuk. Een kapotte fietsbel of beschadigde jasbeschermers kunt u zelf gemakkelijk repareren. Voor de meer geoefende fietsliefhebber is het vervangen van een fietszadel of verlichting ongelooflijk eenvoudig. Of wat dacht u van de pedalen of de handgrepen van uw fiets? Wij hebben in de winkel een wand vol onderdelen, die passen op diverse soorten fietsen. Niet alleen qua merk, maar ook in stijl met de desbetreffende fiets.

Lekke band

Wie kent hem niet? Het iconische rood-zwarte Simson bandenreparatiedoosje. Een lekke band is heel vervelend maar met Simson kan iedereen zorgeloos fietsen. Naast de bandenreparatiedoosjes hebben wij ook ventielen, verloopnippels, bandpleisters, solutie etc van Simson in huis. Ook voor binnen- en buitenbanden bent u bij ons aan het goede adres.

Kwaliteit

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en merken. Zodoende bent u verzekerd van de juiste kwaliteitsproducten en gaat uw fiets langer mee. Een kleine opsomming van enkele merken, waar wij dealer van zijn:

– AXA bike security
– Simson
– Schwalbe
– Ursus
– Union
– Elvedes
– Sigma
– Cyclon
– Widek

Onderhoud

Het onderhouden van uw racefiets, mountainbike- of normale fiets hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn en met de onderhoudsproducten- en smeermiddelen van Cyclon kunt u dit zelf uitvoeren. Door regelmatig onderhoud te plegen aan uw tweewieler is het mogelijk om de levensduur te verlengen en het fietscomfort te verhogen. Met innovatieve producten zoals de biologisch afbreekbare ontvetter Cyclon Bionet in ons assortiment kunt u de beste onderhoudsproducten voor uw mountainbike (mtb), racefiets- en gewone fiets in huis halen. De Cyclon producten zijn ontwikkeld uit passie voor de wielersport en worden dan ook gebruikt door professionele wielerploegen om de racefietsen te onderhouden en te herstellen.

Hulp nodig

Natuurlijk staat ons team ook voor u klaar, wanneer u zelf niet zo handig bent of geen tijd heeft voor de juiste onderhoud of reparaties aan uw tweewieler. Kom langs in onze winkel en vraag naar de mogelijkheden. U bent van harte welkom.

Bas Collin – Eigenaar en Fietsspecialist

"Ik vind service zo belangrijk. Als ik een spatbordje moet vervangen kijk ik ook even de banden na, stel de fiets weer af en pleeg nog wat onderhoud als dat na overleg akkoord is. Het mooiste compliment is dan dat mensen zeggen dat hun fiets, zelfs na aanschaf, niet zo fijn heeft gereden als nu. Daar doe ik het voor!"

Alles voor een tevreden klant!

Wij staan voor kwaliteit, niet alleen in de fietsmerken die we verkopen, ook voor de reparaties en onderhoud gebruiken wij de beste producten. Met onze service en vakmanschap willen wij u verblijden en een persoonlijk contact met u opbouwen. Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren, daarom nodigen we u van harte uit om uw mening te delen en een review te schrijven.

Wilt u weten wat anderen van onze service vinden? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze kanten.

Kingpolis fietsverzekering

Kingpolis 7x de beste
<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!4v1714245359425!6m8!1m7!1sCAoSLEFGMVFpcE5lM2dTYWZEX3p4c2VGWkM4ZmV1ZHZUMEFfM2phd0xQUTVfdmd6!2m2!1d52.043772530367!2d4.4761870284207!3f136.35307873067217!4f-17.178046500847955!5f0.4000000000000002" width="600" height="450" style="border:0;" allowfullscreen=" loading="lazy" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade"></iframe>
logo bedrijfsfietsen Nederland
FiscFree logo
Hellorider
lease a bike logo