Bas Tweewielers Zoetermeer

Het adres voor de echte fietsliefhebber!

Bas Tweewielers Zoetermeer

Ons ruime assortiment bestaat uit topmerken!

Bas Tweewielers Zoetermeer

Wij hebben fietsen voor iedere leeftijd, ook voor de allerkleinste!

Bas Tweewielers Zoetermeer

U bent ook welkom voor onderhoud, reparatie, accessoires en onderdelen

Fietsverzekering

Of u nu fietstochten maakt voor uw plezier of uw fiets gebruikt voor woon-werkverkeer, uw fiets brengt u waar en wanneer u maar wilt. Dat geeft u vrijheid. En dat wilt u graag zo houden.
Helaas is schade aan uw fiets of nog erger, fietsdiefstal, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van ENRA. Zij zorgen ervoor dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo verzekert u zich van onbezorgd fietsplezier.

Met de ENRA fietsverzekering kunt u uw fiets – nieuw en gebruikt – verzekeren. Ook accessoires zijn mee te verzekeren. Met de ENRA fietsverzekering is uw fiets wereldwijd verzekerd.

Passende Fietsverzekering

ENRA heeft drie verzekeringspakketten voor uw fiets en E-bike. Bij ons kunt u verzekeringspakket ENRA Basis en ENRA Optimaal afsluiten.

Wilt u weten welk pakket bij u past? Bekijk dan hier de verschillen.

Wilt u weten wat uw maandelijkse premie wordt? Bereken hier uw premie. Als u bij ons een nieuwe fiets koopt, kunnen wij direct een verzekering voor u afsluiten.

Heeft u al een verzekering, dan kunt u hieronder inloggen.

Bas Collin – Eigenaar en Fietsspecialist

"Ik vind service zo belangrijk. Als ik een spatbordje moet vervangen kijk ik ook even de banden na, stel de fiets weer af en pleeg nog wat onderhoud als dat na overleg akkoord is. Het mooiste compliment is dan dat mensen zeggen dat hun fiets, zelfs na aanschaf, niet zo fijn heeft gereden als nu. Daar doe ik het voor!"

logo bedrijfsfietsen Nederland
FiscFree logo