Bas Tweewielers Zoetermeer

Het adres voor de echte fietsliefhebber!

Alpina Kinderfietsen

Het leren fietsen krijgen kinderen in Nederland met de paplepel ingegoten. Het vormt een onderdeel van de algemene opvoeding en ontwikkeling van onze kinderen. Als ze fietsen voelen ze zich stoer, het vergroot hun wereld en geeft ze meer vrijheid. Dat geldt voor de allerkleinsten, die voor het eerst een loopfiets uitproberen, maar ook voor oudere kinderen die al zelfstandig naar vriendjes en de voetbalclub mogen fietsen. Het is dan ook belangrijk dat de jonge fietsmeters afgelegd worden op veilige manier. Daarom hebben wij voor het merk Alpina gekozen.

Alpina maakt voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar dé fiets van hun dromen. Mooi en van de allerbeste kwaliteit. Wanneer het om de fiets van je kind gaat, staat veiligheid voorop. Daarom zijn Alpina-fietsen voorzien van de belangrijkste eisen om het fietsen voor uw kind zo veilig mogelijk te maken. Zo hebben alle fietsen een bel, anti-slippedalen, een terugtraprem en besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van het frame, zodat deze zo stevig mogelijk is.

Je vergeet nooit je eerste fiets

Voor kinderen is een nieuwe fiets iets magisch. Wie herinnert zich niet z’n allereerste fiets. Een nieuwe fiets staat voor dat heerlijke gevoel van zelf ontdekken, zelf leren. Terwijl het ene kind leert balans te houden op een loopfiets, leert het andere fietsen op een fiets met zijwieltjes. Bij de 12 inch fietsen zijn standaard zijwieltjes inbegrepen. Maar wist u dat het ook mogelijk is om bij 16 inch en 18 inch Alpina¬modellen (m.u.v. de loopfietsen) zijwieltjes te bestellen? Voor als uw kind toch nog wat langer wil oefenen!

Koop de juiste maat

De leeftijd van uw kind zegt niet alles over de maat van de fiets die bij hem of haar past. Het is dan ook van groot belang dat u de juiste maat fiets koopt voor uw kind. De maat van een kinderfiets wordt weergegeven in inches (1 inch = 2,54 cm), dit is eigenlijk de diameter van de fietsband. Alpina maakt het je makkelijk door deze maat te koppelen aan de kledingmaat (deze is matching met de lengte van je kind) en de binnen beenlengte (deze is matching met de hoogte van het fietszadel in de laagste stand). Beide maten geven een indicatie van de fietsmaat die u nodig heeft voor uw kind. Wilt u zeker weten op welke fietsmaat of -model uw kind zich echt veilig en zeker voelt? Laat u dan adviseren door ons. Wij bieden uw kind de mogelijkheid om een testritje maken.

Koop een kinderfiets nooit ‘op de groei’. Voor beginnende fietsertjes is het fijn als ze, zittend op het zadel, met de voeten goed bij de trappers kunnen. Om zonder vallen op- en af te stappen en goed hun balans te houden, moeten kinderen hun beide voeten op de grond kunnen zetten. Wel zo veilig! Vrolijk en stoer assortiment

Alpina heeft fietsen voor jongens en meiden in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Uit maar liefst 12 verschillende modellen kiest u een passende fiets voor uw kind. Van mini transportfiets tot stoere sportfiets! Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Kom dan bij ons langs. We hebben diverse modellen in de winkel staan.

Bas Collin – Eigenaar en Fietsspecialist

"Ik vind service zo belangrijk. Als ik een spatbordje moet vervangen kijk ik ook even de banden na, stel de fiets weer af en pleeg nog wat onderhoud als dat na overleg akkoord is. Het mooiste compliment is dan dat mensen zeggen dat hun fiets, zelfs na aanschaf, niet zo fijn heeft gereden als nu. Daar doe ik het voor!"

Alles voor een tevreden klant!

Wij staan voor kwaliteit, niet alleen in de fietsmerken die we verkopen, ook voor de reparaties en onderhoud gebruiken wij de beste producten. Met onze service en vakmanschap willen wij u verblijden en een persoonlijk contact met u opbouwen. Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren, daarom nodigen we u van harte uit om uw mening te delen en een review te schrijven.

Wilt u weten wat anderen van onze service vinden? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze kanten.

Kingpolis fietsverzekering

Kingpolis 7x de beste
<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!4v1714245359425!6m8!1m7!1sCAoSLEFGMVFpcE5lM2dTYWZEX3p4c2VGWkM4ZmV1ZHZUMEFfM2phd0xQUTVfdmd6!2m2!1d52.043772530367!2d4.4761870284207!3f136.35307873067217!4f-17.178046500847955!5f0.4000000000000002" width="600" height="450" style="border:0;" allowfullscreen=" loading="lazy" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade"></iframe>
logo bedrijfsfietsen Nederland
FiscFree logo
Hellorider
lease a bike logo