Bas Tweewielers Zoetermeer

Het adres voor de echte fietsliefhebber!

Bas Tweewielers Zoetermeer

Ons ruime assortiment bestaat uit topmerken!

Bas Tweewielers Zoetermeer

Wij hebben fietsen voor iedere leeftijd, ook voor de allerkleinste!

Bas Tweewielers Zoetermeer

U bent ook welkom voor onderhoud, reparatie, accessoires en onderdelen

Verkoop

Fietsen is gezond en goed voor het milieu! Regelmatig een stukje fietsen draagt bij aan een goede gezondheid. Het verminderd overgewicht, vermindert stress en een rit door de buitenlucht maakt u ‘happy’. Daarnaast is het gebruik van de fiets uiterst efficiënt en duurzaam is. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Om aan iedere wens en leeftijd te voldoen, verkopen wij fietsen die voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn. Hierbij speelt oog voor kwaliteit en veiligheid een grote rol. Wij willen graag dat u en uw kinderen veilig van en naar de gewenste bestemming kunnen fietsen.

Wij leveren verschillende soorten fietsen:

– Stadsfietsen
– Bakfietsen
– Transportfietsen
– Gezinsfietsen
– Schoolfietsen
– Kinderfietsen
– Mountainbikes
– Racefietsen
– Elektrisch fietsen
– Aangepaste fietsen


Wij zijn officieel dealer van:

 

* Aldo fietsen

Aldo fietsen worden met zorg gemaakt in ons eigen land! Gemaakt van kwaliteitsonderdelen tegen een “eerlijke” prijs. Vandaar dat de fietsen niet met korting kunnen worden aangeboden. Met een Aldo fiets beleeft u jarenlang fietsplezier!

* Giant

Vandaag de dag winnen Giant bikes wereldkampioenschappen. Ze winnen ook designprijzen. Maar het meest belangrijke is dat deze bikes de harten van mensen veroveren, die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken.

Lees hier alles over de ‘veelzijdige fietsen’ van Giant.

* Van Raam

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Van Raam fietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Lees hier alles over de ‘aangepaste fietsen’ van van Raam.

* Alpina Kinderfietsen

Voor kinderen is een nieuwe fiets iets magisch. Als ze fietsen voelen ze zich stoer, het vergroot hun wereld en geeft ze meer vrijheid.

Lees hier alles over de ‘mooiste kinderfietsen’ van Alpina.

* Multicycle

De Multicycle fiets is een product waarmee je gezien mag en wilt worden. Alle fietsen worden in eigen huis ontwikkeld en ontworpen. Multicycle neemt de tijd om een fiets tot in detail te ontwerpen en goed uit te ontwikkelen, ze doen hieraan nooit concessies. Een Multicycle maakt gebruik van de modernste technieken en heeft een eigentijds en duurzaam design.

Lees hier alles over de ‘veelzijdige fietsen’ van Multicycle.

* Tworby

Dit is de Tworby, hét product als u langer, gezonder, veiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Lees hier alles over de ‘Tworby’.

* Cortina

Aan een vervoersmiddel dat u dagelijks gebruikt, mag u best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En mooi natuurlijk!

Lees hier alles over de ‘Dutch Fashion Bikes’ van Cortina.

* Vogue Bike

Vogue Bike staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en gemak. Tegelijk vinden we dat elektrisch fietsen voor iedereen betaalbaar en leuk moet zijn. Nieuwsgierig naar het ruime aanbod van Vogue Bikes e-bikes en e-bakfietsen?

Lees hier meer over de Vogue Bike.

Overige merken

Wat is uw favoriete fietsenmerk? Wij kunnen in principe alle fietsmerken leveren. Dus wilt u liever een Sparta of een Pegasus fiets? Bezoek dan onze winkel, dan informeren wij u graag verder over de fiets, die het beste bij u past.

logo bedrijfsfietsen Nederland
FiscFree logo
Hellorider
lease a bike logo