Bas Tweewielers Zoetermeer

Het adres voor de echte fietsliefhebber!

Verkoop

Fietsen is gezond en goed voor het milieu! Regelmatig een stukje fietsen draagt bij aan een goede gezondheid. Het verminderd overgewicht, vermindert stress en een rit door de buitenlucht maakt u ‘happy’. Daarnaast is het gebruik van de fiets uiterst efficiënt en duurzaam is. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Om aan iedere wens en leeftijd te voldoen, verkopen wij fietsen die voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn. Hierbij speelt oog voor kwaliteit en veiligheid een grote rol. Wij willen graag dat u en uw kinderen veilig van en naar de gewenste bestemming kunnen fietsen.

Wij leveren verschillende soorten fietsen:

– Stadsfietsen
– Bakfietsen
– Transportfietsen
– Gezinsfietsen
– Schoolfietsen
– Kinderfietsen
– Mountainbikes
– Racefietsen
– Elektrisch fietsen
– Aangepaste fietsen


Wij zijn officieel dealer van:

 

* Aldo fietsen

Aldo fietsen worden met zorg gemaakt in ons eigen land! Gemaakt van kwaliteitsonderdelen tegen een “eerlijke” prijs. Vandaar dat de fietsen niet met korting kunnen worden aangeboden. Met een Aldo fiets beleeft u jarenlang fietsplezier!

* Giant

Vandaag de dag winnen Giant bikes wereldkampioenschappen. Ze winnen ook designprijzen. Maar het meest belangrijke is dat deze bikes de harten van mensen veroveren, die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken.

Lees hier alles over de ‘veelzijdige fietsen’ van Giant.

* Van Raam

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Van Raam fietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Lees hier alles over de ‘aangepaste fietsen’ van van Raam.

* VanDijck

VanDijck staat voor kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen. Binnen het assortiment vindt u altijd een e-bike die bij u past. Of het nu is voor heerlijk toeren in de natuur, een elektrische fiets voor woon-werkverkeer of een elektrische fiets met middenmotor. Een elektrische fiets van VanDijck bevestigt uw keuze voor kwaliteit en design.

Lees hier alles over de ‘VanDijck.

* Alpina Kinderfietsen

Voor kinderen is een nieuwe fiets iets magisch. Als ze fietsen voelen ze zich stoer, het vergroot hun wereld en geeft ze meer vrijheid.

Lees hier alles over de ‘mooiste kinderfietsen’ van Alpina.

* KETTLER Alu-Rad

Al meer dan 40 jaar produceert KETTLER in Duitsland, nabij Saarbrücken, tienduizenden fietsen en e-bikes met aluminium en carbon frames van de hoogste kwaliteit. In de afgelopen jaren heeft hun traditionele fabriek plaatsgemaakt voor een hypermoderne faciliteit met de modernste technologie op het gebied van fietsproductie. Hun ingenieurs en productmanagers hebben tientallen jaren ervaring en kennen de aandachtspunten tijdens de ontwikkeling en montage.

Lees hier alles over de ‘veelzijdige fietsen’ van KETTLER.

* Tworby

Dit is de Tworby, hét product als u langer, gezonder, veiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Lees hier alles over de ‘Tworby’.

* Cortina

Aan een vervoersmiddel dat u dagelijks gebruikt, mag u best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En mooi natuurlijk!

Lees hier alles over de ‘Dutch Fashion Bikes’ van Cortina.

* Pegasus

Ontdek het gevoel van luxe op de fiets met Pegasus! Als vooruitstrevend fietsmerk bieden zij niet zomaar een fiets, maar een totaalervaring van comfort, stabiliteit en gebruiksgemak. Pegasus staat dagelijks in contact met dealers en fietsers om concrete bezwaren weg te nemen en slimme innovaties toe te voegen. Bij Pegasus geloven ze in partnerships met de beste partners in de markt om zo altijd de hoogste kwaliteit en innovatie te kunnen bieden op ieder vlak.

Lees hier meer over de Pegasus.

* PUKY kinderfietsen

De PUKY kinderfietsen bieden een fantastische reis van de eerste trapbewegingen tot zelfstandig fietsen. Beginnend met de PUKYLINO loopfiets voor de allerkleinsten, evolueert het aanbod naar balansfietsen die helpen bij het ontwikkelen van evenwichtsgevoel, gevolgd door driewielers die zowel plezier als veiligheid bieden. Voor de wat oudere kinderen zijn er stepjes die zorgen voor actie, trucs en snelheid. De collectie eindigt met fietsen tot 26 inch voor kinderen tot 12 jaar, die ontworpen zijn voor zowel sportiviteit als lichtheid. Elk PUKY product is een belofte voor kwaliteit, veiligheid en eindeloos plezier, ondersteund door een duurzame benadering inclusief langdurige beschikbaarheid van reserveonderdelen.

Lees hier alles over de ‘PUKY kinderfietsen’.

Overige merken

Wat is uw favoriete fietsenmerk? Wij kunnen in principe alle fietsmerken leveren. Dus wilt u liever een Sparta of een Pegasus fiets? Bezoek dan onze winkel, dan informeren wij u graag verder over de fiets, die het beste bij u past.

logo bedrijfsfietsen Nederland
FiscFree logo
Hellorider
lease a bike logo