Verkoop

Fietsen is gezond en goed voor het milieu! Regelmatig een stukje fietsen draagt bij aan een goede gezondheid. Het verminderd overgewicht, vermindert stress en een rit door de buitenlucht maakt u ‘happy’. Daarnaast is het gebruik van de fiets uiterst efficiënt en duurzaam is. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Om aan iedere wens en leeftijd te voldoen, verkopen wij fietsen die voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn. Hierbij speelt oog voor kwaliteit en veiligheid een grote rol. Wij willen graag dat u en uw kinderen veilig van en naar de gewenste bestemming kunnen fietsen.

Wij zijn officieel dealer van:


* Aldo fietsen

Aldo fietsen worden met zorg gemaakt in ons eigen land! Gemaakt van kwaliteitsonderdelen tegen een "eerlijke" prijs. Vandaar dat de fietsen niet met korting kunnen worden aangeboden. Met een Aldo fiets beleeft u jarenlang fietsplezier!

* Alpina Kinderfietsen

Voor kinderen is een nieuwe fiets iets magisch. Als ze fietsen voelen ze zich stoer, het vergroot hun wereld en geeft ze meer vrijheid.

Lees hier alles over de ‘mooiste kinderfietsen’ van Alpina.

* Cortina

Aan een vervoersmiddel dat u dagelijks gebruikt, mag u best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En mooi natuurlijk!

Lees hier alles over de ‘Dutch Fashion Bikes’ van Cortina.

* Giant

Vandaag de dag winnen Giant bikes wereldkampioenschappen. Ze winnen ook designprijzen. Maar het meest belangrijke is dat deze bikes de harten van mensen veroveren, die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken.

Lees hier alles over de ‘veelzijdige fietsen’ van Giant.

* Vogue Bike

Vogue Bike staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en gemak. Tegelijk vinden we dat elektrisch fietsen voor iedereen betaalbaar en leuk moet zijn. Nieuwsgierig naar het ruime aanbod van Vogue Bikes e-bikes en e-bakfietsen?

Lees hier meer over de Vogue Bike.
Wij leveren verschillende soorten fietsen:

- Stadsfietsen
- Bakfietsen
- Transportfietsen
- Gezinsfietsen
- Schoolfietsen
- Kinderfietsen
- Mountainbikes
- Racefietsen
- Elektrisch fietsen

Overige merken

Wat is uw favoriete fietsenmerk? Wij kunnen in principe alle fietsmerken leveren. Dus wilt u liever een Batavus, Sparta, Koga, Klever of een Pegasus fiets? Bezoek dan onze winkel, dan informeren wij u graag verder over de fiets, die het beste bij u past.