Bas Tweewielers Zoetermeer

Het adres voor de echte fietsliefhebber!

Giant

Dit fietsenmerk staat bekend om zijn prestaties. Het doel van Giant is om iedereen het plezier van fietsen te laten ontdekken en fietsen te ontwerpen, die bij iedere fietser het beste naar boven halen. Bij Giant staat sportiviteit bovenaan, ze ontwerpen geen fietsen in trendy kleuren en hippe designs, maar robuuste sportgerichte fietsen.

Prestatiegericht

Heel bekend zijn de stoere Mountain Bikes en Racefietsen van Giant. Als u graag offroad wilt rijden, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van steile technische trails tot snelle, flowy singletracks. Wat uw ambities ook mogen zijn, geef uzelf een voordeel met een Giant-fiets die gemaakt is om uw offroad-avonturen aan te wakkeren. De racefiets brengt u op snelheid en naar hoge hoogtes. Een gewilde sportfiets waarmee mooie prestaties behaald wordt.

Dagelijks gebruik

Ook voor dagelijks gebruik heeft Giant de perfecte fiets. Wilt u een lichtgewicht stadsfiets die u overal brengt? De prettige zithouding en uitgekiende onderdelen maken elke rit net even leuker. Voor de langere afstand past de Giant toerfiets wellicht bij u.

E-bikes

Giant heeft e-bikes voor iedereen, of u nu houdt van lange fietsritten door de duinen of op een sportieve manier naar uw werk wil. Alle e-bikes zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, die u helpen om zo comfortabel en soepel mogelijk te fietsen. Zo voelt iedereen zich kampioen op een e-bike.

Stoere kinderfiets

Ook voor de kleine sportieve fietsers heeft Giant een groot assortiment fietsen. Vanaf de stoere loopfiets tot en met de 26” sportfiets. Er is geen betere manier om jonge rijders te motiveren door hen het juiste gereedschap voor avonturen te geven. Met een lichtgewicht frame, perfecte wielmaat en de nieuwste mountainbike-technologie, zorgt Giant ervoor dat ze lekker op gang komen.

Wilt u meer informatie? Bezoek dan onze winkel. Wij kunnen u voorzien van de gewenste informatie en kunnen u deze ook laten ervaren. We hebben diverse Giant fietsen in de winkel staan.

Bas Collin – Eigenaar en Fietsspecialist

"Ik vind service zo belangrijk. Als ik een spatbordje moet vervangen kijk ik ook even de banden na, stel de fiets weer af en pleeg nog wat onderhoud als dat na overleg akkoord is. Het mooiste compliment is dan dat mensen zeggen dat hun fiets, zelfs na aanschaf, niet zo fijn heeft gereden als nu. Daar doe ik het voor!"

Alles voor een tevreden klant!

Wij staan voor kwaliteit, niet alleen in de fietsmerken die we verkopen, ook voor de reparaties en onderhoud gebruiken wij de beste producten. Met onze service en vakmanschap willen wij u verblijden en een persoonlijk contact met u opbouwen. Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren, daarom nodigen we u van harte uit om uw mening te delen en een review te schrijven.

Wilt u weten wat anderen van onze service vinden? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze kanten.

Kingpolis fietsverzekering

Kingpolis 7x de beste
<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!4v1714245359425!6m8!1m7!1sCAoSLEFGMVFpcE5lM2dTYWZEX3p4c2VGWkM4ZmV1ZHZUMEFfM2phd0xQUTVfdmd6!2m2!1d52.043772530367!2d4.4761870284207!3f136.35307873067217!4f-17.178046500847955!5f0.4000000000000002" width="600" height="450" style="border:0;" allowfullscreen=" loading="lazy" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade"></iframe>
logo bedrijfsfietsen Nederland
FiscFree logo
Hellorider
lease a bike logo