Bas Tweewielers Zoetermeer

Het adres voor de echte fietsliefhebber!

Aangepaste fietsen

Fietsen is gezond. Niet alleen de beweging maar ook het gevoel van vrijheid door zelf mobiel te zijn. Wij geloven dat als mensen langer mobiel en zelfstandig zijn, ze zich gelukkiger voelen. Daarom verkopen wij nu ook fietsen aan mensen met een beperking en aan mensen die niet op een reguliere tweewielfiets kunnen fietsen. Ook zijn we gespecialiseerd in het ombouwen van gewone fietsen, zodat u zo lang mogelijk van uw fiets kan genieten.

Om u op een veilige en verantwoorde manier deze service te kunnen bieden, zijn we dealer geworden van Van Raam en Tworby.

Van Raam

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Van Raam fietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Wij adviseren altijd om een fiets uit te proberen, want een driewieler, rolstoelfiets, duofiets of tandem fietst heel anders dan een standaard tweewielfiets. Op afspraak kun je in onze showroom in Varsseveld een Van Raam fiets uitproberen.

Van-Raam-aangepaste-fietsen-Fun2Go-duofiets-en-Easy-Rider-driewielfiets

Tworby

Dit is de Tworby, hét product als u langer, gezonder, veiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Bent u op zoek naar een speciale fiets of wilt u uw huidige fiets laten aanpassen, zodat u weer met plezier kunt fietsen? Neem dan contact met ons op.

tworby Bas Tweewielers Zoetermeer

Bent u op zoek naar een speciale fiets of wilt u uw huidige fiets laten aanpassen, zodat u weer met plezier kunt fietsen? Neem dan contact met ons op.

Bas Collin – Eigenaar en Fietsspecialist

"Ik vind service zo belangrijk. Als ik een spatbordje moet vervangen kijk ik ook even de banden na, stel de fiets weer af en pleeg nog wat onderhoud als dat na overleg akkoord is. Het mooiste compliment is dan dat mensen zeggen dat hun fiets, zelfs na aanschaf, niet zo fijn heeft gereden als nu. Daar doe ik het voor!"

Alles voor een tevreden klant!

Wij staan voor kwaliteit, niet alleen in de fietsmerken die we verkopen, ook voor de reparaties en onderhoud gebruiken wij de beste producten. Met onze service en vakmanschap willen wij u verblijden en een persoonlijk contact met u opbouwen. Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren, daarom nodigen we u van harte uit om uw mening te delen en een review te schrijven.

Wilt u weten wat anderen van onze service vinden? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze kanten.

Kingpolis fietsverzekering

Kingpolis 7x de beste
<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!4v1714245359425!6m8!1m7!1sCAoSLEFGMVFpcE5lM2dTYWZEX3p4c2VGWkM4ZmV1ZHZUMEFfM2phd0xQUTVfdmd6!2m2!1d52.043772530367!2d4.4761870284207!3f136.35307873067217!4f-17.178046500847955!5f0.4000000000000002" width="600" height="450" style="border:0;" allowfullscreen=" loading="lazy" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade"></iframe>
logo bedrijfsfietsen Nederland
FiscFree logo
Hellorider
lease a bike logo