Bas Tweewielers Zoetermeer

Het adres voor de echte fietsliefhebber!

Tracefy GPS-tracker

Een elektrische fiets is waardevol. Dat weten helaas ook fietsendieven.
Omdat u niet wilt dat uw kostbare aankoop plotseling verdwenen is, biedt Tracefy u de oplossing: door de Tracefy GPS-tracker door ons in uw fiets in te laten bouwen, verliest u hem nooit helemaal uit het oog.
Via een app krijgt u een melding als uw fiets verplaatst en kunt u altijd realtime zien waar hij is en eventueel direct de opsporingsdienst inschakelen.

Daarnaast kunt u in de app uw routes terugkijken en alle rit statistieken inzien. Een fietscomputer die altijd aanstaat en alle rit data vastlegt.

 

Waarom heeft u een Tracefy GPS-tracker nodig?

Tracefy is marktleider in de BeNeLux voor track & trace oplossingen voor fietsen. Bas Tweewielers Zoetermeer is een officiële Tracefy dealer en daarom kunt u bij ons uw fiets laten voorzien van een GPS-tracker. Gebruik maken van het Tracefy-systeem biedt u de volgende mogelijkheden:

 

  • Beveiligd tegen diefstal – uw fiets wordt gemakkelijk teruggevonden bij diefstal
  • Gereden fietsroutes terugzien – U kunt uw gereden fietsroutes en afstanden terugzien.
  • GPS locatie van uw fiets – u kunt uw fiets gemakkelijk terugvinden als u niet meer weet waar u hem neergezet heeft
  • Onderhoudsbeurt melding – u krijgt een melding als het tijd is voor een onderhoudsbeurt
  • Korting op uw verzekering – Veel verzekeraars geven flinke korting op een allriskverzekering als u de Tracefy-tracker heeft laten inbouwen.
  •  

Gepatenteerde GPS-tracker uniek in ontwerp

De Tracefy GPS-tracker is een kleine unit die onzichtbaar in nagenoeg elke e-bike kan worden ingebouwd. Het bevat verschillende sensoren zoals GPS, WiFi, shock sensor en Bluetooth voor optimale locatiebepaling. Omdat de tracker zorgvuldig moet worden ingebouwd, dient dit altijd bij een fietsenwinkel te worden gedaan. Als Tracefy dealer kunt u hiervoor bij ons terecht.

Voor het verzenden en ontvangen van data is stroom nodig.
De module krijgt haar stroom via de accu of motor van de e-bike en is tevens uitgerust met een kleine back-up batterij die, als de accu van de e-bike leeg is, nog ongeveer een week voeding geeft.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Tracefy app

Altijd verbonden met de Tracefy app

Met de app van Tracefy bent u altijd virtueel verbonden met uw fiets en kunt u onder meer zien waar uw fiets is. Maar de app biedt nog veel meer handige functionaliteiten. Zo krijgt u een melding als uw fiets wordt verplaatst en heb je inzage in alle gereden routes en afstanden. Is uw fiets gestolen? Dan kunt u er via de app eenvoudig melding van maken en gaat de Tracefy-opsporingsdienst aan de slag.

 

Wat kunt u met de Tracefy app?

Bas Collin – Eigenaar en Fietsspecialist

"Ik vind service zo belangrijk. Als ik een spatbordje moet vervangen kijk ik ook even de banden na, stel de fiets weer af en pleeg nog wat onderhoud als dat na overleg akkoord is. Het mooiste compliment is dan dat mensen zeggen dat hun fiets, zelfs na aanschaf, niet zo fijn heeft gereden als nu. Daar doe ik het voor!"

Alles voor een tevreden klant!

Wij staan voor kwaliteit, niet alleen in de fietsmerken die we verkopen, ook voor de reparaties en onderhoud gebruiken wij de beste producten. Met onze service en vakmanschap willen wij u verblijden en een persoonlijk contact met u opbouwen. Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren, daarom nodigen we u van harte uit om uw mening te delen en een review te schrijven.

Wilt u weten wat anderen van onze service vinden? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze kanten.

Kingpolis fietsverzekering

Kingpolis 7x de beste
logo bedrijfsfietsen Nederland
FiscFree logo
Hellorider
lease a bike logo