Bas Tweewielers Zoetermeer

Het adres voor de echte fietsliefhebber!

Kingpolis fietsverzekering

Wij werken samen met Kingpolis omdat wij ons willen inzetten voor het beste voor onze klanten. Een opvallend feit is dat Kingpolis vijf keer op rij door de Consumentenbond als beste fietsverzekering is gekozen. Dit komt omdat Kingpolis bij diefstal of total loss van de fiets van 2 tot 5 jaar na aankoop de nieuwwaarde vergoedt. Afhankelijk van de door u gekozen looptijd van deze verzekering. Een Casco Compleet-pakket biedt inclusief ongevallenverzekering, verhaalsrechtsbijstand en Europese pechhulp. Naast een uitstekende service biedt Kingpolis ook scherp geprijsde fietsverzekeringen en doneert het een deel van de opbrengst aan Hulphond Nederland. Het aanbod varieert van mtb verzekeringen tot e-bike verzekeringen en natuurlijk ook de stadsfiets verzekering.

Om een fietsverzekering af te sluiten, heeft u alleen het framenummer, de nummers van uw (reserve)sleutels en een ART-gekeurd ringslot nodig. In onze winkiel kunt u diverse ART-gekeurde sloten vinden. Bij aanschaf van een e-bike via ons, is deze standaard voorzien van zo’n slot. De verzekering kunt u ook bij ons in de winkel afsluiten, of online via de website.

Diefstal

Bij Kingpolis behandelen ze uw diefstalclaim snel en efficiënt. Om uw claim in te dienen, dient u binnen vijf dagen online aangifte te doen bij de politie en vervolgens kunt u de diefstal van uw fiets bij Kingpolis online melden. Als uw diefstalclaim is goedgekeurd, kunt u bij Bas Tweewielers Zoetermeer een nieuwe fiets uitzoeken ter waarde van het verzekerde bedrag, zonder eigen risico en zonder afschrijving gedurende vijf jaar. Maar de Kingpolis biedt nog veel meer voordelen!

Cascoschade

Wanneer u schade heeft aan uw fiets, zorgt Kingpolis ervoor dat u snel weer kunt fietsen. U kunt uw schade gemakkelijk online bij Kingpolis melden. De reparatie van uw fiets wordt verzorgd door uw Bas Tweewielers Zoetermeer, terwijl Kingpolis de administratieve afhandeling van de schade op zich neemt.

Deze verzekering biedt dekking bij schade aan uw fiets veroorzaakt door externe factoren, zoals een val of een ongeval. Let op: slijtage van de fiets en onderdelen valt niet onder de dekking van de verzekering. In geval van cascoschade geldt een eigen risico van €25,-.

24/7 Pechhulp

Indien u pechhulp hebt meeverzekerd kunt u bij pech 24/7 een beroep doen op onze alarmcentrale. Het telefoonnummer kunt u vinden op uw pechhulppas. Kortom; als u onderweg strandt, zelfs ten gevolge van een lekke band (maximaal 3 keer per jaar) dan wordt u, met uw fiets, opgehaald en naar keuze naar een rijwielzaak of naar uw (vakantie)huis gebracht.

Klik op de foto hieronder om de website van Kingpolis te bezoeken.

Garantieplan

Met de Fiets Garantieplan van Kingpolis bieden wij u bij aanschaf van een nieuwe e-bike de mogelijkheid tot 5 jaar garantie af te sluiten op uw nieuwe fiets. 5 jaar lang zorgeloos genieten van uw e-bike, wanneer u 5 jaar lang uw periodieke onderhoud door ons laat verzorgen. De premie voor de fietsgarantieverzekering bedraagt €130,00 exclusief € 6,50 poliskosten (inclusief assurantiebelasting) voor de volledige periode.

 

 

 

kingpolis

Bas Collin – Eigenaar en Fietsspecialist

"Ik vind service zo belangrijk. Als ik een spatbordje moet vervangen kijk ik ook even de banden na, stel de fiets weer af en pleeg nog wat onderhoud als dat na overleg akkoord is. Het mooiste compliment is dan dat mensen zeggen dat hun fiets, zelfs na aanschaf, niet zo fijn heeft gereden als nu. Daar doe ik het voor!"

Alles voor een tevreden klant!

Wij staan voor kwaliteit, niet alleen in de fietsmerken die we verkopen, ook voor de reparaties en onderhoud gebruiken wij de beste producten. Met onze service en vakmanschap willen wij u verblijden en een persoonlijk contact met u opbouwen. Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren, daarom nodigen we u van harte uit om uw mening te delen en een review te schrijven.

Wilt u weten wat anderen van onze service vinden? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze kanten.

Kingpolis fietsverzekering

Kingpolis 7x de beste
<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!4v1714245359425!6m8!1m7!1sCAoSLEFGMVFpcE5lM2dTYWZEX3p4c2VGWkM4ZmV1ZHZUMEFfM2phd0xQUTVfdmd6!2m2!1d52.043772530367!2d4.4761870284207!3f136.35307873067217!4f-17.178046500847955!5f0.4000000000000002" width="600" height="450" style="border:0;" allowfullscreen=" loading="lazy" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade"></iframe>
logo bedrijfsfietsen Nederland
FiscFree logo
Hellorider
lease a bike logo