Bas Tweewielers Zoetermeer

Het adres voor de echte fietsliefhebber!

Reparaties en Onderhoud

Wanneer u uw fiets dagelijks gebruikt, kan er wel eens iets kapot gaan. Een lekke band of kapotte fietsverlichting, klusjes waar u niet op zit te wachten of niet weet hoe u dat moet repareren. Bij ons bent u van harte welkom met uw kapotte fiets.

Voor kleine reparaties kunt u vrij snel geholpen worden. Heeft uw fiets meer aandacht nodig, dan kunt u uw fiets meestal binnen en paar dagen weer ophalen. Kunt u niet zonder uw fiets? Geen probleem dat krijgt u van ons een leenfiets mee.

Door uw fiets op tijd te laten repareren voorkomt u wellicht overige (dure) reparaties en kunt u weer fijn fietsen.

De voordelen onze reparatieservice:

* Vakkundige fietsenmakers
* Reparatie van alle merken fietsen, ook elektrische fietsen
* Reparatie van alle racefietsen en ATB-fietsen
* Reparaties snel en goed uitgevoerd
* Indien mogelijk klaar terwijl je wacht
* Transparante prijzen
* Indien beschikbaar krijg je een leenfiets mee

Onderhoud uw fiets

Iedere soort fiets heeft een ander soort onderhoud nodig. Daarnaast zijn de weersomstandigheden en het soort wegen waarop gereden wordt van invloed op het onderhoud. Bij stadsfietsen zijn lekke banden, kapotte verlichting en defecte remmen de meest voorkomende klachten. Sportfietsen kennen andere problemen, zoals een kapotte ketting of versleten tandwielen of lagers. Breng uw fiets regelmatig langs voor een onderhoudsbeurt, ook als u uw fiets vaak zelf controleert. Door dit regelmatige onderhoud worden gebreken aan uw fiets sneller opgemerkt en is het mogelijk om bepaalde soorten slijtage aan uw fiets te voorkomen.

E-bikes

Een elektrische fiets is voor veel mensen een kostbaar bezit. U wilt graag zolang mogelijk kunnen genieten van het rijplezier ervan. Naast het kleine onderhoud dat u zelf voor uw fiets uitvoert, is het voor de complexere werkzaamheden nodig om uw elektrische fiets regelmatig naar ons te brengen. Hoe vaak dit nodig is, hangt af van de gebruiksintensiteit van uw fiets.

Elektrische fietsen kunnen dezelfde problemen als een normale fiets ondervinden. Denk bijvoorbeeld aan lekke banden, kapotte spaken, versleten remblokken of een beschadigde kettingkast. Daarnaast moet u bij een elektrische fiets rekening houden met de motor. In principe is de accu van een elektrische fiets onderhoudsvrij, hij vraagt echter wel extra zorg om topfit te blijven. Zo is het verstandig om regelmatig gebruik te maken van uw E-bike om de accu in goede conditie te houden. Door het proces van ontladen en laden kan een accu jarenlang mee. Gebruikt u uw e-bike een langere tijd niet? Bewaar dan de accu binnen op een temperatuur van minimaal zestien graden.

Bas Collin – Eigenaar en Fietsspecialist

"Ik vind service zo belangrijk. Als ik een spatbordje moet vervangen kijk ik ook even de banden na, stel de fiets weer af en pleeg nog wat onderhoud als dat na overleg akkoord is. Het mooiste compliment is dan dat mensen zeggen dat hun fiets, zelfs na aanschaf, niet zo fijn heeft gereden als nu. Daar doe ik het voor!"

Alles voor een tevreden klant!

Wij staan voor kwaliteit, niet alleen in de fietsmerken die we verkopen, ook voor de reparaties en onderhoud gebruiken wij de beste producten. Met onze service en vakmanschap willen wij u verblijden en een persoonlijk contact met u opbouwen. Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren, daarom nodigen we u van harte uit om uw mening te delen en een review te schrijven.

Wilt u weten wat anderen van onze service vinden? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze kanten.

Kingpolis fietsverzekering

Kingpolis 7x de beste
<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!4v1714245359425!6m8!1m7!1sCAoSLEFGMVFpcE5lM2dTYWZEX3p4c2VGWkM4ZmV1ZHZUMEFfM2phd0xQUTVfdmd6!2m2!1d52.043772530367!2d4.4761870284207!3f136.35307873067217!4f-17.178046500847955!5f0.4000000000000002" width="600" height="450" style="border:0;" allowfullscreen=" loading="lazy" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade"></iframe>
logo bedrijfsfietsen Nederland
FiscFree logo
Hellorider
lease a bike logo