Bas Tweewielers Zoetermeer

Het adres voor de echte fietsliefhebber!

PUKY kinderfietsen

De PUKY kinderfietsen bieden een fantastische reis van de eerste trapbewegingen tot zelfstandig fietsen. Beginnend met de PUKYLINO loopfiets voor de allerkleinsten, evolueert het aanbod naar balansfietsen die helpen bij het ontwikkelen van evenwichtsgevoel, gevolgd door driewielers die zowel plezier als veiligheid bieden. Voor de wat oudere kinderen zijn er stepjes die zorgen voor actie, trucs en snelheid. De collectie eindigt met fietsen tot 26 inch voor kinderen tot 12 jaar, die ontworpen zijn voor zowel sportiviteit als lichtheid. Elk PUKY product is een belofte voor kwaliteit, veiligheid en eindeloos plezier, ondersteund door een duurzame benadering inclusief langdurige beschikbaarheid van reserveonderdelen.

Als officiële dealer biedt Bas Tweewielers een breed assortiment aan PUKY producten, van loopfietsen tot kinderfietsen van 26 inch, ideaal voor kinderen van verschillende leeftijden en vaardigheidsniveaus. Wij dragen met dit merk graag bij aan kwaliteit en veiligheid voor de jonge fietsers in Zoetermeer en omgeving.

Wilt u weten welke modellen er zijn klik dan op onderstaande button. Voor meer informatie bent u ook van harte welkom in onze winkel.

Puky kinderfietsen

Bas Collin – Eigenaar en Fietsspecialist

"Ik vind service zo belangrijk. Als ik een spatbordje moet vervangen kijk ik ook even de banden na, stel de fiets weer af en pleeg nog wat onderhoud als dat na overleg akkoord is. Het mooiste compliment is dan dat mensen zeggen dat hun fiets, zelfs na aanschaf, niet zo fijn heeft gereden als nu. Daar doe ik het voor!"

Alles voor een tevreden klant!

Wij staan voor kwaliteit, niet alleen in de fietsmerken die we verkopen, ook voor de reparaties en onderhoud gebruiken wij de beste producten. Met onze service en vakmanschap willen wij u verblijden en een persoonlijk contact met u opbouwen. Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren, daarom nodigen we u van harte uit om uw mening te delen en een review te schrijven.

Wilt u weten wat anderen van onze service vinden? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze kanten.

Kingpolis fietsverzekering

Kingpolis 7x de beste
logo bedrijfsfietsen Nederland
FiscFree logo
Hellorider
lease a bike logo