Bas Tweewielers Zoetermeer

Het adres voor de echte fietsliefhebber!

Bas Tweewielers Zoetermeer

Ons ruime assortiment bestaat uit topmerken!

Bas Tweewielers Zoetermeer

Wij hebben fietsen voor iedere leeftijd, ook voor de allerkleinste!

Bas Tweewielers Zoetermeer

U bent ook welkom voor onderhoud, reparatie, accessoires en onderdelen

Multicycle

Multicycle is een modern bedrijf waar betrokken vakmensen met oog voor detail, exclusieve en hoogwaardige toerfietsen ontwerpen, ontwikkelen en produceren. En altijd gedreven door hoogwaardig Nederlands vakmanschap. Bij Multicycle maken ze fietsen met passie en deze passie vindt u terug in elke Multicycle fiets.

Multicycle werd in 1977 in de Achterhoek opgericht door Nico Bieleveldt en zijn vrouw. In die tijd groeide de vraag naar recreatieve fietsen, maar de gebruiksvriendelijkheid liet vaak nog te wensen over. Multicycle speelde hierop in met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden.

De passie van de Multicycle vakmensen zorgde regelmatig voor vernieuwing. Een doorbraak was het versnellingssysteem met vrijloop in de crank, dat schakelen veel eenvoudiger maakte dan met een conventionele derailleur.

De fiets is een product waarmee je gezien mag en wilt worden. Alle fietsen worden in eigen huis ontwikkeld en ontworpen. Multicycle neemt de tijd om een fiets tot in detail te ontwerpen en goed uit te ontwikkelen, ze doen hieraan nooit concessies. Een Multicycle maakt gebruik van de modernste technieken en heeft een eigentijds en duurzaam design.

De onderdelen zijn op subtiele wijze in het design geïntegreerd. Zo min mogelijk lasnaden in het frame en de kabels zijn weggewerkt. Over elk detail is nagedacht en dit leidt tot de mooiste fiets. Een fiets moet bij u passen. In uitstraling en uiterlijk, maar ook in gebruik. U moet zich vrij en trots voelen op uw Multicycle!

Bas Tweewielers Zoetermeer multicycle

Bas Collin – Eigenaar en Fietsspecialist

"Ik vind service zo belangrijk. Als ik een spatbordje moet vervangen kijk ik ook even de banden na, stel de fiets weer af en pleeg nog wat onderhoud als dat na overleg akkoord is. Het mooiste compliment is dan dat mensen zeggen dat hun fiets, zelfs na aanschaf, niet zo fijn heeft gereden als nu. Daar doe ik het voor!"

Alles voor een tevreden klant!

Wij staan voor kwaliteit, niet alleen in de fietsmerken die we verkopen, ook voor de reparaties en onderhoud gebruiken wij de beste producten. Met onze service en vakmanschap willen wij u verblijden en een persoonlijk contact met u opbouwen. Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren, daarom nodigen we u van harte uit om uw mening te delen en een review te schrijven.

Wilt u weten wat anderen van onze service vinden? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze kanten.

Winkel gesloten op 8 oktober 22
logo bedrijfsfietsen Nederland
FiscFree logo