De PUKY kinderfietsen bieden een fantastische reis van de eerste trapbewegingen tot zelfstandig fietsen. Beginnend met de PUKYLINO loopfiets voor de allerkleinsten, evolueert het aanbod naar balansfietsen die helpen bij het ontwikkelen van evenwichtsgevoel, gevolgd door driewielers die zowel plezier als veiligheid bieden. Voor de wat oudere kinderen zijn er stepjes die zorgen voor actie, trucs en snelheid. De collectie eindigt met fietsen tot 26 inch voor kinderen tot 12 jaar, die ontworpen zijn voor zowel sportiviteit als lichtheid. Elk PUKY product is een belofte voor kwaliteit, veiligheid en eindeloos plezier, ondersteund door een duurzame benadering inclusief langdurige beschikbaarheid van reserveonderdelen.

Als officiële dealer biedt Bas Tweewielers een breed assortiment aan PUKY producten, van loopfietsen tot kinderfietsen van 26 inch, ideaal voor kinderen van verschillende leeftijden en vaardigheidsniveaus. Wij dragen met dit merk graag bij aan kwaliteit en veiligheid voor de jonge fietsers in Zoetermeer en omgeving.

Wilt u weten welke modellen er zijn klik dan hier. Voor meer informatie bent u ook van harte welkom in onze winkel.