Waar wilt u vandaag rijden? Met de veelzijdige Giant AnyTour E+ e-bike liggen de mogelijkheden voor u open. Of het nu gaat om dagelijkse woon-werkverkeer, een uitstapje naar de markt of langere tochten in het weekend, deze e-bike maakt van elke rit een leuk avontuur. Het ontdekken van nieuwe mooie plekken wordt een fluitje van een cent dankzij de ingebouwde navigatie, zodat u nooit verdwaalt. De achterdrager is voorzien van het MIK-HD systeem, waardoor u gemakkelijk fietstassen kunt inklikken en zelfs een kinderzitje moeiteloos kunt monteren.

Deze e-bike heeft een helder, full-color display dat naadloos is geïntegreerd in de stuurpen, wat zorgt voor een strakke uitstraling en gemakkelijk aflezen tijdens het rijden. Het display toont essentiële ritinformatie zoals snelheid, afstand en batterijniveau. Door het te verbinden met uw smartphone via de RideControl app, krijgt u toegang tot kaarten en turn-by-turn navigatie.

De bediening is eenvoudig dankzij het RideDash EVO-display gecombineerd met de nieuwe RideControl Ergo 2-bediening op het stuur. De grote, ergonomisch ontworpen knoppen en ledlampjes tonen het batterijniveau en ondersteuningsniveau, en maken het mogelijk om de Smart Assist en Walk Assist in te schakelen. Een geïntegreerde USB-C-poort houdt het batterijniveau van uw smartphone tijdens het rijden op peil.

De AnyTour E+ biedt een naadloze integratie van alle kabels binnen het frame, wat zorgt voor een net en strak uiterlijk. Of u nu door de stad fietst of langere routes in landelijke omgevingen aflegt, deze e-bike biedt u vertrouwen, controle en een plezierige rijervaring.

Voor uw comfort en veiligheid is de e-bike uitgerust met een 63 millimeter verende voorvork en geveerde zadelpen, samen met duurzame toerbanden die meer grip bieden op hobbelige wegen. Het vanaf het stuur verlaagbare zadel vergroot het gebruiksgemak en verhoogt uw veiligheid bij het op- en afstappen.

De e-bike is ook geschikt voor het koppelen van een aanhanger, dankzij een speciaal geïntegreerde bevestiging in de achtervork. De onderhoudsarme carbon riemaandrijving, gecombineerd met een interne versnellingsnaaf van Enviolo of Shimano, zorgt voor een betrouwbare en soepele rijervaring.

Het hart van de Giant AnyTour E+ wordt gevormd door een krachtige SyncDrive-middenmotor, beschikbaar in modellen met 500, 625, of 800 Wh-batterijen. Deze motoren bieden een indrukwekkende actieradius en een langdurige levensduur. U kunt kiezen tussen de compacte SyncDrive Sport 2-motor voor snelle acceleratie en de kleinere SyncDrive Core-motor, die alledaagse ritten verandert in bijzondere avonturen.

Wij hebben deze fietsen op voorraad staan, kom langs voor meer informatie of een proefrit.