Bent u op zoek naar een fiets die uw prestaties naar een hoger niveau tilt en de uitdagingen van lange afstanden moeiteloos aangaat? Dan is onze nieuwste lichtgewicht endurance racefiets de perfecte keuze voor u. Met zijn superieure efficiëntie en fluisterstille rijgedrag biedt deze fiets u de mogelijkheid om zowel harder als langer te rijden dan ooit tevoren. Het geavanceerde carbon frame, in combinatie met speciaal ontwikkelde onderdelen, verzacht de impact van oneffen wegen en helpt vermoeidheid tegen te gaan, waardoor uw rijervaring ongeëvenaard is.

Belangrijkste kenmerken:

Functionele eenvoud: Het design van het frame is gestript van alle overbodige toevoegingen, waardoor het een van de lichtste frames in zijn categorie is. In de wereld van endurance fietsen betekent minder vaak meer. Deze Defy biedt een optimale balans tussen prestaties en comfort, precies wat u nodig heeft voor moderne endurance ritten op de weg.

Ontworpen voor schokabsorptie:

Het Advanced-grade carbon frame en de voorvork zijn met precisie ontworpen voor endurance ritten, waarbij een soepele en efficiënte rijervaring centraal staat. Vermoeidheid tijdens lange ritten wordt hiermee tot een minimum beperkt. De innovatieve D-Fuse-onderdelen zijn ontwikkeld om schokken en trillingen te absorberen, waardoor u langer comfortabel kunt blijven rijden.

Totale controle:

Het ergonomisch gevormde D-Fuse-stuur, met een flare van 8 graden, garandeert comfort en controle tijdens lange ritten. De brede, hookless carbon velgen (22,4 mm binnenbreedte), geoptimaliseerd voor tubeless banden tot 38 mm, bieden een velgdiepte van 36 mm voor een stabiel en betrouwbaar stuurgedrag, van asfalt tot kasseien.

Lichtgewicht carbon endurance road bike

De Defy is ontworpen met het oog op het verleggen van grenzen, zonder het onnodig ingewikkeld te maken. Zonder bussen, lagers of schokdempers, biedt het een no-nonsense benadering van geavanceerde engineering, puur gericht op het verbeteren van prestaties op lange afstanden. Dit zorgt voor een betrouwbaardere rit met minder onderhoud.

Ontdek de Defy Advanced en laat u verrassen door de interactieve tooltips die u door de geavanceerde specificaties en kenmerken leiden. Bereid u voor op een ongekende rijervaring met de ultieme lichtgewicht endurance racefiets die speciaal is ontworpen om uw passie voor het wielrennen naar nieuwe hoogten te stuwen.