Of u nu een moeder, vader, of een gezinslid bent dat gewoon van comfortabel fietsen houdt, de Cortina Family Bikes zijn ontworpen met u in gedachten. Deze stijlvolle en praktische fietsen bieden een ideale oplossing voor gezinnen die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele manier om samen te fietsen. Hieronder ontdekt u waarom de Cortina Family Bikes een must-have zijn voor elk gezin.

Robuust Ontwerp voor Veiligheid en Gemak
Een van de meest opvallende kenmerken van de Cortina Family Bikes is hun robuuste frame. Dit frame is speciaal ontworpen om niet alleen kinderen veilig te vervoeren, maar ook extra bagage zonder enige zorgen. Of het nu gaat om boodschappen, schooltassen, of andere benodigdheden, deze fietsen kunnen het allemaal aan. Bovendien is er extra ruimte gecreëerd tussen het zadel en het stuur van de fiets, wat het ideaal maakt voor het monteren van een kinderzitje aan de voorkant. Hierdoor kunt u uw kleintje dicht bij u houden tijdens het fietsen, terwijl u geniet van een comfortabele en veilige rit.

Gemak in Stilstand
Niets is vervelender dan een wiebelende fiets wanneer u probeert uw kind uit het kinderzitje te halen of als u snel boodschappen wilt doen. De Cortina Family Bikes zijn uitgerust met een handig stuurslot en een extra stevige dubbele pootstandaard. Hierdoor blijft de fiets stabiel staan, zelfs als uw kind al in het kinderzitje zit. Het maakt het ook eenvoudiger om uw kind in en uit het zitje te tillen, wat resulteert in een stressvrije ervaring voor zowel ouder als kind.

Elektrische Optie voor Extra Gemak
Fietsen met een kinderzitje en extra bagage kan soms vermoeiend zijn, vooral op heuvelachtige routes. Hier komt de elektrische optie van de Cortina Family Bikes van pas. Met elektrische ondersteuning wordt fietsen met extra bagage een fluitje van een cent. Alle Cortina Family Bikes zijn verkrijgbaar in zowel elektrische als niet-elektrische modellen, waardoor u de flexibiliteit heeft om te kiezen wat het beste bij u en uw gezin past.

Kijk voor meer informatie op de website van Cortina.