Fietsen biedt u een geweldige mogelijkheid om de frisse lucht te ervaren, de wereld te verkennen en even te ontsnappen aan de dagelijkse routine. Echter, wat als u net klaar bent om op pad te gaan en wordt geconfronteerd met het onaangename gedoe van fietsdiefstal of diefstal van uw accu? Helaas is accudiefstal bij elektrische fietsen een groeiend probleem, waarbij de schade per geval al snel richting de €1000 kan oplopen. Gelukkig is er nu een slimme oplossing beschikbaar: Lockride Accusloten voor Bosch Accu’s!

Lockride, een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in fietsbeveiliging, heeft de perfecte oplossing ontwikkeld voor eigenaren van Bosch accu’s. Deze accu’s kunnen namelijk op maar liefst 3 verschillende manieren gestolen worden. Maar met de Lockride accusloten wordt het dieven knap lastig gemaakt!

lockride elektrische fiets accu

De Bosch accu’s worden normaal gesproken bevestigd aan de framebuis tussen twee Bosch docks (A en B). Criminelen maken echter handig gebruik van verschillende trucjes om deze waardevolle accu’s te stelen. Lockride heeft echter het antwoord paraat. Door positie 1 af te schermen, wordt voorkomen dat er een gaatje gebrand kan worden en dat de onderliggende schroef bereikbaar is. Daarnaast biedt positie 2 bescherming aan het cilinderslot van de accu tegen de beruchte cilindertrekmethode. Zelfs het loswrikken met een breekijzer (positie 3) wordt bemoeilijkt, omdat dit de accu zou beschadigen.

Het Lockride Model X (positie 4)  biedt u de ultieme bescherming voor uw accu, doordat deze volledig ingeklemd wordt. De dieven zullen met lege handen staan, terwijl u met een gerust hart kunt genieten van uw fietsavonturen!

Met de Lockride accusloten voor Bosch accu’s hoeft u zich geen zorgen meer te maken over fietsdiefstal.

lockride accuslot