U zou het bijna vergeten met al die E-bike fietsen in het verkeer, maar de gewone stadsfiets bestaat nog steeds en is beter dan ooit. Even snel een boodschap doen, of naar de sportschool op de fiets, met de Alu-Rad citybike bent u in alle omstandigheden goed uitgerust.

Perfect voor zowel korte dagelijkse verplaatsingen als uitgebreide meerdaagse tochten. U vindt zeker een passend model. Met een rechte zithouding bieden de Traveller-modellen veel rijcomfort bij dagelijks gebruik en op langere tochten.

De TRAVELLER biedt de typische kenmerken van een klassieke trekkingfiets tegen een scherpe prijs. Verende voorvork, derailleur met 3×7 versnellingen, een solide bagagedrager, een verlichtingssysteem met naafdynamo en krachtige V-brakes … met deze uitrusting is rijplezier gegarandeerd zowel op trektochten als alledag.

Dankzij de rechte zithouding geniet u van het landschap en het beste zicht op het verkeer. Met de drie framevormen diamant, trapezium en wave, elk drie maten, biedt deze discreet ontworpen 28-inch fiets voor elk wat wils.

Kijk voor meer informatie op de website van KETTLER Alu-Rad