We zijn altijd op zoek naar goede fietsmerken, die net zoals wij kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Daarom zijn we ook blij dat we KETTLER Alu-Rad mogen toevoegen aan ons assortiment. Fietsen zijn veel meer dan ons vak, ze zijn onze passie. Elke dag zetten we ons in voor het beste vervoermiddel dat ooit is uitgevonden.

Al meer dan 40 jaar produceert KETTLER Alu-Rad in Duitsland, nabij Saarbrücken, tienduizenden fietsen en e-bikes met aluminium en carbon frames van de hoogste kwaliteit. In de afgelopen jaren heeft hun traditionele fabriek plaatsgemaakt voor een hypermoderne faciliteit met de modernste technologie op het gebied van fietsproductie. Hun ingenieurs en productmanagers hebben tientallen jaren ervaring en kennen de aandachtspunten tijdens de ontwikkeling en montage. Vrijwel alle fietsen en e-bikes worden volledig in Duitsland gespoten en gemonteerd en ondergaan veelvuldige kwaliteitscontroles. Pas na goedkeuring kunnen onze zorgvuldig geselecteerde vakhandelaren deze verkopen.

Tegenwoordig bestaat KETLLER Alu-Rad GmbH uit een onafhankelijk team van fietsexperts. Dit stelt ons in staat te voldoen aan de hoge verwachtingen inzake technische ontwikkeling, terwijl we net zo goed innovaties op de markt brengen die zich onderscheiden inzake veiligheid, comfort en sportiviteit. Vakmanschap en aandacht voor detail vormen de basis van ons dagelijkse werk.

Vanaf nu te koop bij Bas Tweewielers Zoetermeer!