De naam zegt het al, op een transportfiets kunnen dingen worden getransporteerd. Dit kunnen goederen zijn, maar ook mensen. Fietskoeriers maken bijvoorbeeld meestal gebruik van transportfietsen, ook wel cargo bikes genoemd. Het is een milieuvriendelijke manier van het bezorgen van goederen en personen.

Van Raam transportfietsen

De transportfietsen van Van Raam worden gebruikt voor het vervoeren van kinderen of volwassenen die niet zelfstandig aan het verkeer kunnen of willen deelnemen. Op een transportfiets kunnen ook zij weer genieten van hun fietstocht in de buitenlucht, zonder zelf te hoeven fietsen. Van Raam heeft 2 rolstoelfietsen en een riksja fiets in het assortiment waarop personen kunnen worden vervoerd. Lees verderop in dit artikel meer over deze fietsen.

Voordelen van een transportfiets

  • Milieuvriendelijke manier van vervoeren
  • Transportfietsen kunnen tot dicht bij de eindbestemming gebruikt worden
  • Bestuurder en passagier(s) kunnen samen genieten van een fietstocht
  • Er is sociaal contact tussen de personen
  • Voldoet aan alle wettelijke (veiligheids)eisen

Lees het hele artikel op de website van Van Raam Fietsen.

 

Van-Raam-Chat-riksja-fiets