Omdat iedereen zijn of haar e-bike voor andere doeleinden gebruikt, is het belangrijk om een model te kiezen die hierop aansluit. Selecteer uw elektrische fiets op basis van frame, accu en actieradius. Wij adviseren altijd om langs onze winkel te komen en een proefrit te maken, zodat u ook kunt voelen of de fiets bij u past.

E-bikes bieden comfort en gemak voor korte en lange afstanden. Veel over de e-bike is echter ook nog onbekend, zoals de doelgroep, de functionele eigenschappen en de technische mogelijkheden. Wist u al dat circa de helft van alle verkochte fietsen tegenwoordig elektrisch is? En dat worden er alleen maar meer!

De elektrische fiets uitsluitend voor ouderen? Zeker niet. Steeds meer (jong-)volwassen en jongeren stappen over op de e-bike. Het vervoersmiddel is inmiddels helemaal hip, mede dankzij de gangbare modellen en veelzijdige specs. Moderne e-bikes en elektrische bakfietsen hebben het imago van de elektrische fiets een enorme boost gegeven. Een kort ritje naar de supermarkt, ’s ochtends naar school fietsen of 10 kilometer onderweg naar uw werk; het zijn ideale afstanden voor de e-bike. De verkoop van elektrische fietsen blijft groeien, en dat onder een gevarieerde doelgroep. Het perfecte vervoersmiddel voor u.

E-bikes zijn er in talloze varianten. Voordat je een keuze maakt, is het belangrijk om voor ogen te hebben waar u de fiets voor gaat gebruiken: korte of lange afstanden, vervoer, woon-werkverkeer. Vervolgens bepaalt u waar u in uw specifieke situatie de meeste behoefte aan hebt: comfort, snelheid, stabiliteit of stevigheid?

De e-bikes van Vogue beschikken over een voorwiel- of middenmotor. Bij de elektrische bakfietsen is dit voor, midden of achter. Omdat de positie van de motor in combinatie met de accu veel invloed hebben op het gebruiksgemak, ontvangt u altijd vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Bron: Vogue Bike