Super handig! Dat is de Bobike Trailer. Deze fietskar kan namelijk ook gebruikt worden als wandelwagen. Hij ziet er hip uit, is veilig en biedt ruimte voor één of twee kinderen.

Om hem als fietskar te gebruiken, bevestig je hem eenvoudig aan het achterwiel van de fiets met het bijgeleverde bevestigingssysteem. De Bobike Trailer kan comfortabel één of twee kinderen vervoeren (max. 44 kg). De hoofdbescherming, het net, het zachte kussen en het 5-punts veiligheidsharnassysteem houden kinderen comfortabel en veilig tijdens de rit.

Ga lekker wandelen met je kinderen in de wandelwagenstand. Je hoeft alleen maar de metalen stang te verwijderen, de duwbeugel aan te passen en het voorwiel te installeren. In slechts een paar seconden, zonder dat je gereedschap nodig hebt, ben je klaar om te gaan. Hij kan ook worden gebruikt om bagage te vervoeren zoals je  sportuitrusting of boodschappentassen (max. 25 kg).

Kijk voor alle informatie op de website van Bobike of kom bij ons langs.

Ontdek de Bobike Trailer multifunctionele fietskar en wandelwagen 2