Mis jij je ritje naar kantoor nu je veel thuiswerkt? Zeker nu de sportscholen ook gesloten zijn? Bekijk de 5 tips om fris en fit te blijven van Sparta!

Het voelt misschien als valsspelen: een rondje maken op de e-bike om toch je dagelijkse workout af te vinken. Toch weten wij zeker dat we je kunnen overtuigen dat het een uitstekend plan is met de volgende 5 tips:

Tip 1: Boodschappen doen met de auto? Welnee! Pak de e-bike. Dat is veel duurzamer en je verbrand gelijk de nodige calorieën.
Tip 2: Plan een thuiswerkrondje in. Of dat nu voor, tijdens of na werktijd is, even een rondje fietsen om een frisse neus te halen is een top idee. Je zult merken dat je gelijk een stuk productiever bent!
Tip 3: Wil je zoveel mogelijk coronakilo’s kwijtraken of juist zo fit mogelijk de feestdagen tegemoet gaan? Als je kiest voor de laagste trapondersteuning doe je zoveel mogelijk op eigen kracht. Extra gezond!

Nieuwsgierig naar de overige 2 tips? Bekijk ze op de website van Sparta.