Ben je van plan om een elektrische step te kopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Vanaf deze week verkopen wij E-steps van het merk BOHLT. Een leuke kadotip voor de feestdagen, wees er snel bij.

E-step is de afkorting voor ‘Elektrische step’. Hierbij staat de ‘E’ voor het woord ‘Elektrisch’. Een elektrische step is een step die op een motor is aangedreven. Je gaat op de step staan en door de snelheidsstand in te schakelen rijd je vanzelf weg, zonder enige inspanning! Je hoeft dus niet per se met je voet te steppen om vooruit te komen. De e-step is een ideaal vervoersmiddel om korte afstanden mee af te leggen. Met de e-step ben je erg flexibel en wendbaar, waardoor je snel door druk verkeer kan reizen. Met onze e-steps kan je een afstand afleggen tussen de 20 en 40 kilometer.

De elektrische steps van BOHLT zijn modern, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Aanzetten en wegrijden, dat is het idee!