Bewegen is gezond! Juist als u ouder wordt of een reumatische aandoening heeft. Fietsen in de buitenlucht is dan niet alleen gezond maar ook ontspannend. Wanneer u minder kracht heeft om te fietsen is dat geen reden om uw fiets in de schuur te zetten. Wij kunnen u op allerlei manieren helpen om het fietsen weer als fijn te ervaren. Een elektrische fiets is natuurlijk de eerste oplossing waar u misschien zelf aan denkt. Maar er bestaan ook eenvoudigere middelen om het fietsen gemakkelijker en veilig te maken.

Shifterhulp

Deze shifterhulp wordt om de draaigreep geklemd waardoor er een handvat ontstaat waarmee u meer kracht kunt zetten om te schakelen. Ideaal voor mensen met Reuma of met weinig kracht in de handen. De montage is eenvoudig en past op bijna alle draaischakelaars. zowel links als rechts te gebruiken en kan in elke gewenste stand worden geplaatst. De hevel zelf wordt van een foam handvat voorzien.

Deze week hebben wij weer een klant blij gemaakt met deze aanpassing op de fiets. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee en gunnen u heel veel fietsplezier.

In dit filmpje demonstreert Bas, wat de shifterhulp doet.