Niets is belangrijker dan een goede kinderfiets, waarop uw kind niet alleen leert fietsen, maar ook veilig kan deelnemen in het verkeer. De kinderfietsen van Alpina voldoen aan 8 beloftes, waarmee Alpina hun kwaliteit waarborgt.

1. Ontworpen in Nederland
Alpina fietsen zijn gemaakt voor weer, wind, heuvels en stad. Ze worden in Zwolle ontworpen. Oerdegelijk, maar met de innovatie van deze tijd en volgens de laatste trends. Hartstikke hip én supersterk dus.

2. Gemaakt voor kinderen
Alpina maakt uitsluitend kinderfietsen. De fietsen zijn echt ergonomisch ontworpen voor kinderen. Met frames die feilloos passen en zadels die zorgen voor de juiste zithouding…alles perfect afgestemd op het kinderlichaam. Dat fietst fijn en veilig.

3. Voor een betere wereld
Alpina draagt bij aan een betere wereld. Elke dag proberen zij hun footprint een beetje kleiner te maken door het productieproces te verduurzamen en de werkomstandigheden in fabrieken te verbeteren.

4. Elke fiets uitvoerig getest
De kinderfietsen voldoen aan Europese richtlijnen en kwaliteitsnormen. Elke fiets lopen ze op 50 punten na voordat hij naar de winkel gaat. Zo weet je zeker dat je nieuwe Alpina veilig is en fietst als een zonnetje.

5. Bij de specialist verkrijgbaar
Een kinderfiets moet perfect passen. Daarom is het fijn dat er in Nederland en België meer dan duizend Alpina-verkooppunten zijn. Kom maar langs voor die proefrit, voor onderhoud of om het zadel – alweer! – hoger te laten zetten.

6. Gaat meerdere kinderen mee
Ook een kleinere broer of zus beleeft nog jarenlang plezier aan een Alpina. Ook bij het inruilen in een winkel krijg je vaak een mooie korting op je volgende Alpina. Want ook een gebruikte Alpina is heel gewild.

7. Zo weer als nieuw
Hoe sterk ze deze fietsen ook maken, soms lukt het toch om iets stuk te maken. Gelukkig blijven alle Alpina-onderdelen minstens drie jaar verkrijgbaar. Daarmee maakt de fietsenmaker je Alpina zó weer als nieuw.

8. 2 jaar garantie op alles
Alpina maakt niet alleen de frames supersterk, maar ook de bagagedrager, de standaard, zijwieltjes, bel, mandje, spatborden en verlichting. De hele fiets dus. En gaat er toch iets stuk, dan geldt twee jaar garantie. Ook op de onderdelen. Dat is dus twee jaar garantie op de hele fiets!

Wilt u meer informatie over de Alpina Kinderfiets, neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze winkel.