De Cortina E-U4 Transportfiets is sinds juni 2021 verkrijgbaar met een nieuw e-systeem voor Cortina: Bosch Active Line. Dit type middenmotor is ideaal voor alle ritjes in en rondom de stad. Wij hebben lang gewacht op deze samenwerking tussen Cortina en Bosch gezien de populariteit van het systeem.

“De vertrouwde look van de Cortina transportfiets en het vertrouwde e-systeem van Bosch is een gouden combinatie”, vertelt Stephan Mooibroek (Merkstrateeg Cortina). “Onze verwachtingen van deze fiets zijn hoog. De eerste batch is al compleet uitverkocht. Het Bosch e-systeem is een zeer geliefd systeem bij zowel Cortina-verkopers als consument.”

Consument centraal
De Bosch Active Line middenmotor is de kleinste en lichtste aandrijving van Bosch. Hierdoor is het systeem perfect voor de dagelijkse ritten met gematigde ondersteuning. Precies waar de Cortina E-U4 Transport voor bedoeld is. Dat het ontwerp van de motor is bekroond met een Red Dot Award is een mooie toevoeging, gezien Cortina design hoog in het vaandel heeft staan. De keuze om voor Bosch te gaan als nieuw (extra) e-systeem was een gemakkelijke, aldus Stephan. “We zetten de consument centraal bij onze productontwikkelingen. Dit systeem sluit perfect aan bij de wensen van de consument en we zijn blij dat we ondanks de beschikbaarheidsproblemen deze belangrijke fiets hebben kunnen uitleveren.”

Lees hier het hele artikel!

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.