Kent u het spreekwoord: “De kleren maken de man”? Het betekent dat een goed geklede man het aanzien krijgt dat hij verdient. U kunt nog zo’n mooie fiets hebben, een mooie fietstas of mand zorgt ervoor dat u opvalt!

Fietstassen- en manden

Met een degelijke fietstas kunt u uw bagage gemakkelijk en veilig vervoeren. Voor elk type fiets, van elektrische fiets tot kinderfiets is er een mooie fietsmand of tas te koop. Van een degelijke, waterdichte fietstas voor uw laptop tot een trendy, makkelijk afneembare sport/school fietsmand. Basil heeft het allemaal en combineert functionaliteit met uitstraling.

Cityshopper of rugzak

De cityshopper past bij het uptempo van de city. Werk, vrienden, uitgaan, naar de markt of juist even helemaal zen na een uurtje yoga. Deze tas bevestig je makkelijk aan de bagagedrager van uw fiets of hangt u gewoon nonchalant over uw schouder met de afneembare schouderband. De fietsrugzak is heel handig omdat u ‘m zowel op je rug kan dragen, maar ook aan uw bagagedrager kan haken. Dat doet u heel eenvoudig met behulp van het Hook-On systeem. Dit zijn twee haakjes die u aan uw bagagedrager klikt. Ook geschikt voor elektrische fietsen!

basil-stardust-dubbele-fietstas-voor-kinderen-20-l

 

Jong geleerd is oud gedaan

Een mandje maakt de echte meisjesfiets helemaal compleet. Perfect om lekker rond te fietsen met een pop voorin of de werkjes van school in mee naar huis te nemen. Plus, de meeste mandjes hebben ook een hengel dus kunnen ook naast het fietsen gebruikt worden. Voor de jongens zijn er stoere fietskratten, in nog stoerdere kleuren.

Basil

Basil maakt mooie en functionele fietsaccessoires, die u stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging. Wilt u meer informatie over dit merk? Neem dan contact met ons op, of kom even langs bij de winkel.