LOCKDOWN

Het gevreesde woord is eruit! Dat betekent ook voor ons dat we dit keer onze winkel moeten sluiten. Maar we blijven u steunen, zoals u dat de afgelopen maanden ook heeft gedaan voor ons.

Onze winkel werkplaats blijft daarom op afspraak geopend voor verkoop, reparaties en onderhoud aan uw fiets. Indien u de fiets kunt brengen, kunt u deze op een eerder afgesproken tijdstip voor de winkel plaatsen, zodat wij hem naar binnen kunnen halen. Na reparatie zetten wij hem wederom in overleg voor de winkel neer, zodat u weer fietsend naar huis kan.

Is zelf brengen geen optie, dan kunnen wij de fiets bij u ophalen en bezorgen. Wij volgen hierbij alle RIVM maatregels op en verwachten ook dat u zich hieraan houdt. Dus bij klachten kunnen wij u helaas niet op dat moment helpen. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft.

Wilt u gebruik maken van onze service? Dan kunt u ons bellen op 079- 3030180 of mailen naar info@bastweewielerszoetermeer.nl

Wij wensen u gezondheid en sterkte toe.

lockdown openingstijden