Leuk nieuws! Wij zijn benaderd door De Goede Woning om hun ‘fietsenpark’ in onderhoud te nemen. Zij hebben 10 elektrische fietsen, die dagelijks gebruikt worden door hun medewerkers. Om ervoor te zorgen dat de fietsen in goede conditie blijven, zijn wij benaderd om hiervoor te zorgen.

De Goede Woning

De Goede Woning is een woningcorporatie met ruim 6.300 huurwoningen in Zoetermeer. De corporatie heeft als primaire doelstelling om mensen, die niet zelfstandig in de eigen huisvesting kunnen voorzien, een passend (t)huis te bieden. De focus ligt hierbij op het betaalbaar houden van wonen, het verkorten van de wachttijd op een woning, het verduurzamen van het bezit en het vergroten van het thuisgevoel van haar huurders.

De goede woning e-bikes onderhoud 3

E-bikes

De E-bikes van De Goede Woning worden door verschillende medewerkers gebruikt. Wanneer er werkzaamheden op de één van de complexen zijn, kan men gebruik maken van de beschikbare elektrische fietsen. Vanaf nu zorgen wij ervoor, dat men met plezier de fiets pakt naar het volgende project.

De goede woning e-bikes onderhoud 2