Ontdek de fiets van morgen. Een Smart e-bike combineert een slim en strak design met de allernieuwste technologie. Met de Smart e-bike ben je altijd ‘connected’.

Met een Smart e-bike fiets je een nieuw tijdperk binnen. Jouw tijdperk. Door de stad, naar huis, naar je werk, naar vrienden. Tegen de wind in of met de wind in de rug. Er zijn geen barrières meer. Ga waar je wilt, wanneer je dat wilt en hoe je dat wilt. Zo krachtig voelt revolutionaire innovatie op twee wielen. Welkom in de toekomst!

De e-bike heeft een gps/gsm-verbinding, waarmee je precies ziet waar je hebt gefietst. En altijd en overal naar je fiets kunt navigeren. Via de app zie je ook hoe goed je bezig bent: hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel CO2 je hebt uitgespaard. En dit is allemaal slechts het topje van de ijsberg.

Deze slimme e-bike heeft namelijk dezelfde internettechnologie aan boord als je smartphone. Eerst even je abonnement activeren via de Sparta Connect-app en je kunt direct op weg.

Meer informatie nodig? Kom langs of lees nog meer over deze geweldige e-bike op de website van Sparta.

Bron en beeldmateriaal: Sparta