Vorige week hebben wij deze Klever X-Power 25km Blue aan een klant mogen leveren. Een sportieve e-bike, die naast zijn looks ook enorme prestaties levert. Reden om het merk Klever bij u onder de aandacht te brengen in dit blog.

Voor hem en haar

Een Klever elektrische fiets is niet specifiek een e-bike voor een dame of heer, een Klever is zo ontworpen dat zowel een vrouw als man de perfecte zit heeft op de fiets. Het frame van bijvoorbeeld de Klever X komt overeen met een mixed sportief damesframe. Een mixed frame zorgt voor een stevige stijve fiets waardoor deze ontzettend stabiel en vertrouwd aanvoelt. Een dame springt dus makkelijk op een X terwijl deze ook de sportieve slooping looks houdt voor de man!

Klever X-power 25km

De X Power, met 500 W motor (beperkt tot de wettelijke 250W met software), is de Klever Power e-bike ontwikkeld voor de heuvelachtige gebieden. Met meer koppel in elke versnelling, neemt deze krachtpatser voor je mee omhoog met een grote glimlach.
Klever streeft ernaar om elektrische fietsen te maken met de best mogelijke rijervaring. Dat hebben zij in eigen hand, omdat ze zelf de belangrijkste onderdelen van deze e-bikes maken.

Anti-diefstal systeem

Door het verwijderen van het display wordt het BIACTRON systeem uitgeschakeld en het alarmsysteem automatisch geactiveerd (als je dat hebt ingesteld). Als iemand dan met uw fiets wilt wegrijden, klinkt een alarmsignaal en wordt het achterwiel geblokkeerd. Daarnaast verdient het aanbeveling om een extra slot (bv ABUS Bordo vouw slot) te gebruiken om uw fiets aan iets vast te zetten als die voor langere tijd geparkeerd wordt.

Over Klerver

Klever is de fabrikant voor commuter bikes, speed pedelecs en enorm comfortabele vol geveerde e-bikes. Een Klever elektrische fiets is zeer herkenbaar door zijn uitgesproken en moderne styling en zeer stevig robuust frame, het zijn fietsen die het commuter gebruik met gemak aankunnen!
De BIACTRON achterwielmotor, welke bij ieder model gebruikt wordt, is fluisterstil en heeft een hoog koppel, waarmee klimmen en wegrijden een feestje worden. Door de kracht- en rotatiesensor in combinatie met een geavanceerde controller geeft een Klever een zeer soepele rijervaring. Met de Klever X rijdt u een stoere commuter bike, welke u dagelijkse ritten tot een fun-ride maken, met de Klever B heeft u de meest comfortabele toertocht en met de Klever Q komt u zelfs op vakantie overal!

Wilt u meer informatie over deze fiets, neem dan contact met ons op.

Bas Tweewielers Zoetermeer blog Klever X-Power 2

Bas Tweewielers Zoetermeer blog Klever X-Power 2

Bas Tweewielers Zoetermeer blog Klever X-Power 4

Bas Tweewielers Zoetermeer blog Klever X-Power 4