Doet u uw boodschappen op de fiets? Hoe vervoert u deze veilig naar huis? Met een Willex fietstas kan je stijlvol boodschappen doen. Deze fietstassen zijn Sterk, robuust en stoer. Verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. De tassen zijn uitvoerig getest en bestand tegen allerlei weersomstandigheden.

Willex fietstas

De ideale fietstas is niet alleen sterk en praktisch, maar ook trendy en eigentijds. Willex fietstassen zijn verkrijgbaar in alle soortenen (for)maten, kleuren en designs. Zo zorgen we ervoor dat er altijd een variant is die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke stijl, wensen en gebruik. In de drukte van de stad is het belangrijk om ook ’s avonds goed op te vallen. U heeft namelijk niet alleen te maken met voetgangers en andere fietsers, maar ook met scooters, auto’s en het openbaar vervoer. Om ervoor te zorgen dat u ook in het donker veilig op weg kunt, bevatten alle Willex producten grote reflecterende elementen die u extra goed zichtbaar maken voor andere weggebruikers.

Over Willex

Producten die het Willex label dragen, zijn ontwikkeld vanuit één centrale filosofie: ‘Alleen echte kwaliteit kan overleven in het drukke stadse verkeer’. Willex gebruikt daarom uitsluitend hoogwaardige, duurzame materialen en blijft continu op zoek naar manieren en nieuwe technieken om deze producten te verbeteren. Om die kwaliteit te kunnen garanderen, worden alle artikelen uitgebreid getest op waterbestendigheid, treksterkte en kleurechtheid. Zo kunnen ze voor elk product in de winkel garanderen, dat het bestand is tegen alle soorten weersomstandigheden én tegen andere stadse uitdagingen.

Wilt u meer informatie over deze fietstassen of andere Willex producten? Neem dan contact met ons op.