We vieren dit jaar Moederdag op zondag 10 mei. Deze dag zetten we onze moeders extra in het zonnetje. Een blijk van waardering en liefde aan degene, die altijd voor je zorgt. Alle moeders zijn blij met zelfgemaakte knutsel. Een mooie tekening, geschilderde kei of zelfgevouwen bloemen brengen je mams een glimlach op het gezicht. Vanwege de Coronacrisis zijn veel kinderen niet naar school gegaan en werd hun moeder zelfs de ‘juf’. Zo was er misschien geen tijd of gelegenheid om iets moois voor Moederdag te maken.

Moederdag cadeautip

Vanaf 11 mei nemen de juffen de onderwijzende taak van de moeders weer over. De moeders kunnen weer alle tijd stoppen in de dagelijkse verzorging en opvoeding van de kids. Eén van de taken is waarschijnlijk het op de fiets veilig naar school brengen van alle kroost. Voor deze fietsende moeders hebben wij de leukste cadeaus.
In onze winkel hebben wij een heleboel leuke en handige fietsaccessoires. Een praktisch fietscadeau is dus iets wat bij moeders altijd wel van pas komt. Een goede, stevige fietstas, een fietsbel, fietskrat of fietsmand zorgt voor extra fietsgemak!

Wij hebben voor ieder spaarvarkentje wel een passend cadeau. En met de hulp van papa kan ieder kind zijn mama op Moederdag verwennen.