Wat fijn voor onze kleintjes! Vanaf 11 mei mogen zij weer naar de Basisschool. En hoewel het anders dan anders zal zijn, willen we wel dat onze kids veilig hun school bereiken. Hierbij speelt een goede fiets een belangrijke rol. Brengt u uw kroost zelf naar school, of mogen ze al zelfstandig naar school fietsen?

Het is dus belangrijk dat u uw fiets, of die van uw kind goed naloopt. Mocht er nog wat zijn, of wilt u zeker zijn dat de fiets weer tip top in orde is, kom dan gerust even langs voor een servicebeurt.

We controleren de fiets op goede werking, en geven een onderhoudsbeurt daarnaast kunnen we u adviseren over aanstaande mankementen.

Natuurlijk maken we goede afspraken van te voren over eventuele reparaties en houden we u op de hoogte. U en wij hebben de komende weken in ieder geval de tijd, om hieraan aandacht te besteden.

Wij wensen alle kinderen en leerkrachten heel veel gezondheid, succes en vooral ook plezier toe in de laatste maanden van dit schooljaar.