Dat onze gratis mobiele fietsservice zo’n succes zou worden, hebben wij natuurlijk aan u als klant te danken. Toch moeten wij u nu teleurstellen, door aan te geven dat we u op deze manier, niet op korte termijn tot dienst kunnen zijn. We zijn de komende weken iedere avond volgeboekt.

Welkom in de winkel

Dat de mobiele fietsservice volgeboekt is, betekent niet dat wij u niet kunnen helpen. Onze winkel is gewoon geopend en goed voorbereid op uw komst. Voor uw en onze gezondheid volgen wij de RIVM-richtlijnen en hopen dat u dat ook zal doen. We ontvangen niet meer dan twee klanten tegelijk in de winkel. En hopen dat u er begrip voor heeft om even buiten te wachten.

Wij voelen ons gesteund!

Het Corona-effect is in winkelcentrum Rokkeveen goed zichtbaar. Onze mede-winkeliers hebben noodgedwongen hun deuren moeten sluiten. Wij hopen dat zij na deze periode in goede gezondheid weer verder kunnen ondernemen. Dit wetende zijn wij u extra dankbaar voor uw steun en support de afgelopen weken. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u een goede service te verlenen, zodat u ontspannen kan genieten van een fijne fietstocht.

Bas Tweewielers Zoetermeer wenst u veel sterkte en gezondheid toe!