Het corona virus houdt ons allemaal in zijn greep. Mijn eerste gedachte gaat uit naar de zieke mensen en families die een geliefde zijn verloren in deze zware tijd. Grote respect voor alle hulpverleners die keihard blijven werken!

Voor degenen die liever op de fiets naar hun werk gaan, boodschappen moeten doen of even een frisse neus willen halen op de fiets, bieden wij vanaf nu een nieuwe service. Wij halen en brengen uw fiets bij u thuis op. Een gratis transport vanaf uw huis naar onze winkel. In 24 uur staat uw gerepareerde fiets weer voor de deur. U kunt uw factuur mobiel of per overboeking betalen. Persoonlijk contact is bij deze service niet nodig!

U geeft telefonisch of per mail aan wat wij voor uw fiets kunnen betekenen. Bij een afspraak vragen wij u om de fiets op een vooraf afgesproken plaats en tijd neer te zetten, voorzien van uw naam en telefoonnummer. Wij pikken uw fiets op, repareren deze en zetten hem op dezelfde plek en wederom afgesproken tijd terug bij u voor de deur of bekende plaats.

De betaling van de gemaakte kosten kunt u via mobiel of een overboeking doen. Vooraf krijgt u van ons een indicatie waarop u kunt rekenen. Het is wel belangrijk dat u bij betaling het factuurnummer vermeld!

Wilt u gebruik maken van deze service? Neem dan contact met ons op.

Onze winkel blijft gewoon open voor reparaties, onderhoud en verkoop.

Bas Collin: “We hopen natuurlijk dat deze Coronacrisis tijdelijk is en dat u positief blijft kijken naar de komende maanden. Zolang we nog naar buiten mogen, is een fietstocht juist goed voor de gezondheid, mits u dit niet in groepsverband doet en alle voorschriften volgt! Wij blijven u graag in de winkel ontvangen, uiteraard op gepaste afstand en zonder handen te schudden. Wij hopen dat u bij verkoudheidsklachten wel uw verantwoordelijkheid neemt en op een later moment onze winkel bezoekt of gebruik maakt van onze mobiele fietsservice.”

Bas Tweewielers Zoetermeer wenst u veel sterkte en gezondheid toe!