Onze Giant E-bikes als vervangend vervoer bij Kneppers Autobedrijf

Onze Giant E-bikes als vervangend vervoer bij Kneppers Autobedrijf

Bij Kneppers Autobedrijf B.V. staan de wensen van de klant centraal. “Voor ons is het allerbelangrijkste dat de klant tevreden is met de auto en zorgeloos kan rijden. Daar doen we alles voor!” aldus het Kneppers team. Onze samenwerking met Kneppers heeft dan ook geresulteerd in het leveren van 2 E-bikes van het merk Giant.

Terwijl de monteurs aan uw auto sleutelen, gaat u met de leenfiets van Kneppers Autobedrijf door naar huis of werk. Ook als u iets verder weg moet, want met de Giant EASE-E bike fietst u met gemak en stijl door naar de volgende bestemming.

onze giant E-bikes als vervangend vervoer bij Kneppers Autobedrijf

Giant EASE-E

De Giant Ease-E is een allround elektrische stadsfiets waar je op kan vertrouwen. Deze sportief uitziende stadsfiets is voorzien van een Giant SyncDrive voorwielmotor, die je op vrijwel elk terrein een heerlijke ondersteuning biedt. Kortom op deze comfortabele e-bike zit je altijd prettig!

Service en onderhoud

Naast levering van deze twee prachtige elektrische fietsen, zullen wij ook de service en onderhoud blijven leveren.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor de aanschaf van een luxe (leen)fiets neem dan gerust contact met ons op.