Kerstpresentjes voor de fietsliefhebber

Nog maar een week en dan is het weer kerstmis. De meesten huizen zijn al rijk gedecoreerd met allerlei kersversieringen. De verlanglijstjes zijn al verloot en nu moet u op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor een echte fietsliefhebber. Wij denken graag met u mee en hebben een paar mooie kerstpresentjes voor u geselecteerd.

Regenkleding

Onmisbaar in de wintermaanden is een goed regenpak, die u het hele jaar door kan gebruiken. Tijdens een hevige regenbui, of op een regenachtige dag; moet uw regenkleding u beschermen tegen nat worden. AGU is al jarenlang marktleider op het gebied van standaard en ademende regenkleding en weet dus als geen ander waar regenkleding aan moet voldoen. Het is belangrijk dat u niet alleen droog blijft, maar dat u zich ook comfortabel voelt in het regenpak. AGU regenkleding is gemaakt van soepel vallend materiaal waardoor u een grote bewegingsvrijheid hebt. Het uiterlijk van de verschillende lijnen is aangepast aan het modebeeld van vandaag. Zo komt u ook in de regen goed voor de dag!

Kerstpresentjes voor de fietsliefhebber agu

Hippe helm

In Nederland fietsen we het liefst zonder helm. Fietsen zien wij niet als een gevaarlijke activiteit. De echte fietsfanaat, de wielrenner en mountainbiker, kan niet zonder een goede helm. Ook onze kleintjes willen we graag beschermen tegen het ongelukkig vallen. Daarom hebben wij een ruim assortiment fietshelmen voor hem, haar en kids. Geef en stukje veiligheid voor 2020 onder de boom.

 

Kerstpresentjes voor de fietsliefhebber helm

Telefoonhouder

Vanaf medio 2019 mogen we niet meer met onze telefoon in de hand fietsen. Met een Celly telefoonhouder fietst u naar uw bestemming, terwijl u uw smartphone veilig afleest. Bevestig de smartphone houder op het stuur van uw fiets, gebruik uw telefoon als navigatie en mis onderweg geen enkel bericht. Stapt u ook met slecht weer op de fiets? Kies dan een waterbestendige fietshouder, zodat uw telefoon beschermd blijft tegen regen en sneeuw.

Kerstpresentjes voor de fietsliefhebber celly

 

Fietstassen

Zoekt u een kerstcadeau voor een fietser die houdt van lange fietstochten door de natuur? Leg dan een fietstas onder de boom. In een dubbele of enkele fietstas neemt u eenvoudig alle spullen mee voor een uitgebreide picknick in de natuur. Een stuurtas is ideaal om een flesje drinken en boterhammen voor onderweg in mee te nemen en in een zadeltas neemt u een kleine reparatiekit mee. We hebben in de winkel genoeg keuze voor hem en haar.

Kerstpresentjes voor de fietsliefhebber tassen

Fietsverlichting

Bij kerst horen kleine lichtjes en op de fiets wilt u graag zichtbaar zijn in het donker. Toepasselijker kan het dan ook niet zijn om de juiste fietsverlichting met een grote strik onder de boom te leggen. Wij hebben verschillende soorten verlichting in het assortiment, afgestemd op de gebruiker en soort fiets.

Baby’s eerste kerst

Ook voor de allerkleinste hebben we hele leuke fietsaccessoires. Van comfortabele fietsstoel met veiligheidsriempjes tot een zachte slaaprol van Nijntje. Laat uw kind onderweg heerlijk wegdromen. De Yepp slaaprol is schokabsorberend, vuilafstotend en neemt geen water op. Want de slaaprol is gemaakt van hetzelfde materiaal als de Yepp kinderzitjes.

Kerstpresentjes voor de fietsliefhebber yepp

Bent u toch nog niet helemaal overtuigd van bovenstaande kerstcadeautjes? Kom dan naar de winkel, want we hebben nog veel meer leuke cadeau-ideeën.

Fijne feestdagen!