27 mei 2020
Bas Tweewielers Zoetermeer Fietsen zijn het nieuwe toiletpapier BASIL

Fietsen zijn het nieuwe toiletpapier

Waar eerst het toiletpapier de deur uitvloog, zijn het nu de fietsen waar een ware run op is ontstaan. Dankzij de versoepelde coronamaatregelen kiest men massaal voor de fiets als vervoersmiddel.
13 mei 2020
onderzoek-reisgedrag-coronacrisis-ov-overstappers-kiezen-voor-fiets

Onderzoek wijst uit: 18% OV-overstappers kiest voor de fiets

Door de Coronacrisis is ons reisgedrag enorm verandert. Maurice de Hond deed er een onderzoek naar. Uit dit OV reizigersonderzoek kwam onder meer naar voren, dat we niet alleen meer zijn gaan thuiswerken, maar dat er ook een verschuiving tussen vervoersmiddelen is ontstaan.
6 mei 2020
Verwen mama op moederdag met een leuk cadeau!

Verwen mama op moederdag met een leuk cadeau!

We vieren dit jaar Moederdag op zondag 10 mei. Deze dag zetten we onze moeders extra in het zonnetje. Een blijk van waardering en liefde aan degene, die altijd voor je zorgt.
23 april 2020
Bas Tweewielers Zoetermeer Alpina fiets naar school

Jippie, ze mogen weer naar school

Wat fijn voor onze kleintjes! Vanaf 11 mei mogen zij weer naar de Basisschool. En hoewel het anders dan anders zal zijn, willen we wel dat onze kids veilig hun school bereiken. Hierbij speelt een goede fiets een belangrijke rol. Brengt u uw kroost zelf naar school, of mogen ze al zelfstandig naar school fietsen?
18 april 2020
Bas Tweewielers Zoetermeer Fietsen biedt bescherming tegen corona

Fietsen biedt bescherming tegen corona!

Social Distancing werkt optimaal op de fiets, zo concludeert de Duitse overheid. Bovendien sterk je je longen en kun je ook anderen niet besmetten.
9 april 2020
bas mobiele fietsservice vol

Gratis Mobiele Fietsservice is volgeboekt!

Dat onze gratis mobiele fietsservice zo’n succes zou worden, hebben wij natuurlijk aan u als klant te danken. Toch moeten wij u nu teleurstellen, door aan te geven dat we u op deze manier, niet op korte termijn tot dienst kunnen zijn. We zijn de komende weken iedere avond volgeboekt.
24 maart 2020
dank u wel voor uw steun en begrip

Bedankt voor uw steun en begrip

Met dit bericht willen wij u bedanken voor uw begrip, steun en alle fijne berichten, die wij van u mochten ontvangen. Dit geeft ons de kracht om ons, samen met u, door deze nare crisis heen te vechten.
16 maart 2020
Bas tweewielers fietsservice

Gratis Mobiele Fietsservice, in moeilijke tijden komen wij naar u toe!

Het corona virus houdt ons allemaal in zijn greep. Voor degenen die liever op de fiets naar hun werk gaan, boodschappen moeten doen of even een frisse neus willen halen op de fiets, bieden wij vanaf nu een nieuwe service. Wij halen en brengen uw fiets bij u thuis op. Een gratis transport vanaf uw huis naar onze winkel. In 24 uur staat uw gerepareerde fiets weer voor de deur.
11 maart 2020
plan uw fietsvakantie Bas Tweewielers Zoetermeer

Plan uw Fietsvakantie

Ook al houdt de Corona virus ons momenteel in de greep, we kijken toch hoopvol uit naar de zomervakantie. Bent u van plan een reis te maken met de fiets? Zorg er dan voor dat u goed voorbereid op pad gaat. Zo kunt u volop genieten van uw fietsvakantie.